Mám problém. Můj PC je připojen k síti (internetu) pomocí WiFi karty od ASUSu WL-138g (neni to V2!).
Už když jsem začal používat Windows Vista x64 ,tak se objevily problémy s ovladačema. Nakonec jsem narazil na ovladače který sice nebyly podepsané ,ale po vypnutí ověřování podpisů vše fungovalo jak mělo.
Nedávno jsem přešel na Windows 7 RC a objevil se stejný problém. Opět jsem nainstaloval stejný ovladače a když vypnu ověřování podpisu ,tak se mi u karty ve Správci zařízení objeví hláška:
Deviace cannot start (Code 10)
Nevíte co s tím?
Máte někdo zkušenosti s tou to kartou a Windows 7?
Popřípadně kterou WiFi kartu by jste doporučily ,aby byla kompatibilní s Windows 7?
Dosti pravděpodobně to bude tím, že to je ještě RC verze. RC slouží jako testovací a pro "běžný" chod není určena. Počkej si na stabilní, která výjde tak za 2 měsíce.
Nicméně jsem slyšel o tom, že nepodepsaný ovladače ti na sedmičce nepůjdou.
To co jsi napsal jen plne dokazuje ze nevis o cem mluvis. Uz samotna beta verze Windows 7 byla mnohem stabilnejsi nez Windows Vista se vsema aktualizacema.
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...
:thumbup: Windows 7 / neoficiální verze - Windows 7 ve verzi 2025 (xxxxxxxxxxxx.xxx) :thumbup:
Chci jen altruisticky pomoc a NE-porušovat pravidla diskuze, proto neuvádím odkazy.
:idea: Jedná se o upravenou verzi Windows 7 Ultimate / Profesionál...
Poslední příspěvek
Tema uzamykam jako duplicitni, prosim jiz nevytvarej dalsi na to same.
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...