Jak na videosoubory s kamery???
Moderátor: Mods_senior
Tak potvrzeno.MPEG Video Wizard DVD od Womble to zvládá perfektně.Ted jsem zkoušel ze dvou odlišných DVD vzít 2 stejně pojmenované soubory a spojit.Výsledek je ten že video je uloženo bez jakékoliv úpravy(žádná rekomprese).Jediné co prochází rekompresí je tedy zvuk,ale možná u tebe tomu tak být nemusí,páč je ten zvuk všude stejnej,když je z jedný kamery.Hlavně to musíš dát při ukládání na automaticky.
Zkusím, ale pokud se k tomu dostanu zítra.Díky za snahu.BROZA píše:Tak potvrzeno.MPEG Video Wizard DVD od Womble to zvládá perfektně.Ted jsem zkoušel ze dvou odlišných DVD vzít 2 stejně pojmenované soubory a spojit.Výsledek je ten že video je uloženo bez jakékoliv úpravy(žádná rekomprese).Jediné co prochází rekompresí je tedy zvuk,ale možná u tebe tomu tak být nemusí,páč je ten zvuk všude stejnej,když je z jedný kamery.Hlavně to musíš dát při ukládání na automaticky.
Tak to mám hotové, stačil na to jen DVD Shrink se svým Re-author, tedy reautorizací videa, celý proces převzorkování trval asi 4 minuty.Jak jednoduché, když si představím, co jsem se s tím natrápil.BROZA píše:Hlavně pak dej vědět jak jsi dopadl.pokud ti to takhle nepůjde,tak už nevím.Zkusím ještě něco vyštrachat.
A dokonce to umí i odstřihnout video kdekoliv z nahrávky.A jelikož tchán natočil asi 5 km chodníku, což je u něj chronické, protože máme už sbírku chodníků z Rhodosu, Kypru, Egypta a teď od nás z Křupanova, tak to bylo potřeba.Sice to neumí žádné jiné triky, ale na tohle to opravdu stačí.Jsem spokojen.BROZA píše:Hlavně pak dej vědět jak jsi dopadl.pokud ti to takhle nepůjde,tak už nevím.Zkusím ještě něco vyštrachat.
Pěkné návody na práci s videem jsou zde: http://jech.webz.cz/ - taky jsem některé fígle odtamtud vyčetl, je to bývalý kolega z fóra Živě, expert na video a audio.
No to je pravda,že to chce IFO, ale naštěstí, to bylo v pohodě, protože každá strana DVD je vlastně uzavřené DVD i s IFO.Jen jsem měl problém s jedním, který šel bez problémů přehrát, ale načíst nešel, tak jsem ho projel WinAvi recorderem a funkční IFO bylo na světě.BROZA píše:Na ten jsem myslel taky,jenže mi to nechtělo sežrat VOB.Pořád na mě vřískal že chce IFO tak jsem to dál nezkoušel.Jak si ho přesvědčil?
Je to vážně rychlé, neseká se to a pokud si nezvolíš, není tam žádná komprimace, tedy viditelná.
Teď mě čeká jen udělat v nějakém programu DVD z fotek, začínám zkoušet Power director, vše v pohodě, ale jediný problém je při tvorbě DVD, kdy se soubor kouše a je nedodělanej, ale to už je zase jiná kapitola.
Každý tip je dobrý, díky omrknu...X píše:Pěkné návody na práci s videem jsou zde: http://jech.webz.cz/ - taky jsem některé fígle odtamtud vyčetl, je to bývalý kolega z fóra Živě, expert na video a audio.