dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč
Moderátor: Mods_senior
dobrá mp3 poraďte jaký za2-3000Kč
Ahojky, chtěla bych manželovi koupit novou mp3 něco jako iPod vel 1Gb a slot na kartu. Poraďte jakou značku lepší kolem 2-3000Kč? Manžel je celkem náročný a chtěla bych se mu trefit do noty. Vybral si Doonio Entra 1GB, máte někdo zkušenost nebo poraďte něco podobného? Díky moc Katka 
No ja nevim. Osobne jsem mel presne tento prehravac a asi po 4 tydnech provozu prestal fungovat. Reklamace ok. pak jsem ho jednou mel na krku pod trickem a hle, mel nejdnou praskly display. Uprime receno i to menu, jake nabizi mi pripada take tak akorat na dve veci. Je neprehledne, pomale a hloupe :). A muj kamarad ma nejaky teac take a uz ho 6x reklamoval, a vzdy se mu po*ral audio vystup na sluchatka. MP3 prehravac teac bych si uz nikdy nekoupil. Ale je to samozrejme jen muj nazor.ymorduur píše:Ahoj, ja mam uz par let MP3 prehravac znacky TEAC a naprosta spokojenost. Treba tento by jsi mu mohla koupit.
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
souhlasím s Morissem.přehrávače od Teacu nikdy!taky jsem jej měl a můžu říct že horší jsem fakt neměl.problémy s konektorem na sluchátka a po čase (asi měsíc) nefunkční display a jsem jej nosil na krku a neházel s ním 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
pm3 doonio
A nemáte někdo zkušenosti se značkou Doonio(přímo typ doonio entra 1GB) ? Vypadá dobře, recenze celkem taky i ceny jsou slušný, za to co nabýzejí..
- cybernovi
- Level 3

- Kontaktovat uživatele:
týk
Též se přidávám se špatnou zkušenosti s Teacem.
Kamík má Doonio Forty 1Gb a je z něj nadšen, takže Doonio asi nebude špatná volba
Kamík má Doonio Forty 1Gb a je z něj nadšen, takže Doonio asi nebude špatná volba