Volby prezidenta - co na ně říkáte?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Volby
adavyp: V čem je Schwarzenberg dvojník Klause?
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2013 18:01) ---
Je hodně povrchní opovrhovat kandidátem jenom kvůli jeho vzhledu.
--- Doplnění předchozího příspěvku (12 Led 2013 18:01) ---
Je hodně povrchní opovrhovat kandidátem jenom kvůli jeho vzhledu.
Nejdřív si to po sobě pořádně přečti!
Já neříkám, že pro mne je překážkou jeho vzhled, ale prostě pro mnoho lidí to tak je a vem si, že by jel někam reprezentovat ČR tak co si občané dané země o nás asi budou myslet? Bohužel doba je taková, prostě spousta starších spoluobčanů (a nejen těch starších) to "nepochopí" (nechci se nikoho dotknout a čest vyjímkám). Prezident "komunista", je bohužel ještě horší představaMyloš píše:mimi973 píše:Ja iba nechcem aby tam bol Avatar lebo by to bola hamba pre celú Českú republiku.....Martab píše:Promiň, ale ať to má sebelíp v hlavě uspořádané, prostě vypadá jak vypadá a to je pro něj velká překážka, osobně si nedokážu představit že by nás měl takový to člověk reprezentovat...??? S jeho vzhledem nemám sebemenší problém. Mluvit o ostudě, tak to už jde úplně mimo mě. Posuzovat druhého podle vzhledu je imho dost velká povrchnost. Co máte pořád s tou ostudou? Pro mě je naopak ostudná představa, že by byl prezidentem bývalý komouš.Blue Spirit píše:Franz je díky bohu ze hry. To by byla ostuda.
No nevím, ale zrovna u prezidenta by se měl brát do úvahy i vzhled...pigi14 píše:...Je hodně povrchní opovrhovat kandidátem jenom kvůli jeho vzhledu.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
Jsi psychiatr? Mimochoem očividně to za ostudu nepovažovalo přinejmenším těch ca. půl milionů lidí, kteří jsme ho volili.Blue Spirit píše:Chlap který se nechá takto zmalovat není duševně v pořádku a takovýho mít na hradě by byla ostuda! Ještě kruhy do uší a talíř pod spodní ret.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

pol milion nie ale ostatných cca 9,5 miliona asi ano.
PC:Sapphire Radeon R9 270X / I5 4670k / ASUS Z87-K / 8GB / 1000GB/ 620W / Zalman Z5 / Benq rl2455hm
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
MacBook Pro 14" 2021 M1
Iphone 14 Red
+Apple Watch Ultra / AirPods 1 / AirPods MAX
mimi973: To je logický lapsus. To, že někoho nevolím, ještě neznamená, že bych ho považoval za ostudu.
Pominu-li, že počítáš 10.000.000 včetně kojenců, ale voličů bylo výrazně méně.
Pominu-li, že počítáš 10.000.000 včetně kojenců, ale voličů bylo výrazně méně.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Neříkám, že se mi vzhled pana Franze zamlouvá, přesto.. člověk reprezentující republiku by měl nějak vypadat. Stejně jako by nehledal pozici ve vrcholovém managementu, ani zde by se o post ucházet neměl. Jeho postoupení do TOP 9 beru spíše jako formu protestu a snahu 'něco' změnit. Ano, jistě je to nesmírně vzdělaný člověk, jenže v jiném směru, politikou je nepolíben a pro tuto pozici se jednoduše nehodí. Stačí jen poslouchat, co a jak říká. Stejně tak ale nemám problém s komunistickou minulostí pana Fischera a už mě točí, jak lid na něj neumí vytáhnout nic jiného. Osobně bych se v jeho případě obával jiných věcí než minulosti. A pana Knížete budu volit rád i ve druhém kole, sice s některými jeho názory nesouhlasím a některé věci mě přímo odrazují (viz. ACTA), ale nakonec ho na hradě uvidím rád.. 
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..