Mam problém na jednom pc vidím všechny sdílené složky a na druhým nevidím.Jako že z jednoho pc se dostanu do druhého ale naopak ne.Myslím si že to může být tím že jsem si nainstaloval Sunbelt Kerio a ono mě to blokuje.Tak jestli by to mohlo být tím tak prosím poraďte jak se to dá vypnout?Za radu předem děkuji
Ano, firewally to mohou dělat všeobecně. Zkus ho na chvíli vypnout a hned uvidíš. V Sunbelt Kerio se dají přístupy velmi dobře nastavit třeba podle IP adres. Napíšeš mu, že tam má počítač s konkrétní adresou pustit a je to. Pokud bys neměl správně nastavené sdílení, tak by byla vidět aspoň sdílená složka dokumentů, ta tam vždycky nějaká je a tiskárny. Pokud nevidíš ani to, bude to tím firewallem.
právě jsem v rekonstrukci bytu a rád bych se zeptal na postřehy než se pustím do instalace sítě. Pár domácích sítí jsem vydrátoval a zapojil, ale přeci jen bych si svojí síť v bytě, která nebude v lištách rád udělal jednou a pořádně. :D
1)...
Poslední příspěvek
Ad 1: lepší husí krk, lze to v budoucnu vyměnit. Zalít do betonu se nedoporučuje, protože se kabel do budoucna může poškodit.
Ad 2: neumím
Ad 3: pokud se nepletu, tak tahat internet a 240V v husím krku současně je zakázáno normou. Je tam rušení...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
Prosím, pomohl by mi někdo z vás vyřešit problémy v síti na obrázku.
1.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC2?
2.Proč nemůže PC1 komunikovat s PC0?
3.Proč nemůže PC0 zobrazit webovou stránku www.web.cz na stejnojmenném serveru.
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.