Zdarec, mám v PC GeForce4 a karbon mi nejde at dělám co dělám, ale to už nechci řešit... (má 64MB) Ale chci si koupit novou grafiku a chtěl bych váš názor na Asus Extreme N7300 GS HTD která se mi zdá celkem dobrá..
Tady je link : http://optima.cz/product.php?productid= ... _catalog=1
Díky za vaše odpovědi
bohužel tato karta je stejně 64bit jako tvoje geforce 4...takže ti to stejně nepojede....vem cokoliv v 128bit sběrnicí tzn ne 7300GS když už nvidia tak 7300GT nebo radeon x1600pro ...
E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
ono neni dobre vybirat grafiku jenom podle MB pameti. Je mnohem lepsi mit grafiku 128 MB/128bit nez 256MB/64bit, pze ta prvni je rychlejsi...... Takze tuhle grafiku opravdu ne....
bacha na provedení tvá geForce 4 je určitě AGP a oba odkazy máš na karty PCIe karty. 7300GT je slušná volba a dělá se i do AGP ale je o něco dražší. za podobnou cenu seženeš i 7600GS nebo Rad. 1600pro do AGP a ty jsou výkonější. [/url]
kobra.gt píše:bacha na provedení tvá geForce 4 je určitě AGP a oba odkazy máš na karty PCIe karty. 7300GT je slušná volba a dělá se i do AGP ale je o něco dra...... [/url]
jj, to sem taky tedka zjistil, ma už obědnanou tuto kartu nakonec.. ( je to AGP) tak nani mrkněte, měla by myslim stačit
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....