Ahoj lidičky,
mám problém s převedením hudby do kompilace nera ve formátu wma, mp3, a ostatní formáty. Píše to fatall error: Instalattion coruuptet-please reinstal Nero. Když to odinstaluji a znovu nainstaluji, pořád samý problém. Měl jsem Nero 7, ale to mi dělalo potíže při pálení, tak jsem znovu přešel na Nero 6. Ale před tím mi Nero 6 tuto chybu nedělalo. Mohli by jste mi poradit co s tím? Díky
Převod ve formátu wma, mp3, atd. do kompilace Nera
Moderátor: Mods_senior
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Zřejmě ti tam zůstali nějaké pozůstatky předchozí instalace zkus použít tohle http://www.instaluj.cz/cz/katalog/utili ... uninstall/
a nějaký regcleaner
a nějaký regcleaner
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Např. CCleaner.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
Re: Převod ve formátu wma, mp3, atd. do kompilace Nera
Stáhl jsem si RegCleaner, vymazal všechny potřebné soubory nera, ale chyba se vyskytuje pořád. Píše to závažná chyba instalace porušena prosím nainstalujte znovu nero a pak se objeví vnitřní chyba. Nevíte jak nato.Martin11 píše:Ahoj lidičky,
mám problém s převedením hudby do kompilace nera ve formátu wma, mp3, a ostatní formáty. Píše to fatall error: Instalattion coruuptet-please reinstal Nero. Když to odinstaluji a znovu nainstaluji, pořád samý problém. Měl jsem Nero 7, ale to mi dělalo potíže při pálení, tak jsem znovu přešel na Nero 6. Ale před tím mi Nero 6 tuto chybu nedělalo. Mohli by jste mi poradit co s tím? Díky