Vliv počasí na síťový kabel
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- tvojesmrt
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Vliv počasí na síťový kabel
Ahoj,chtěl bych se zeptat jestli nebude síťovému kabelu vadit venkovní počasí (mráz, déšť, slunce) Mám pc u okna a router v druhé místnosti také u okna tak jsem kabel natáhnul přez okno.Normálně bych ho natáhnul přez byt, ale nemůžu ho dostat pod dveřma (nechci vrtat díru do zdi ) a hlavně by to bylo tak 3 delší.
Notebook HP Compaq nx6310 (osobní),PC sestava : Intel Core 2 Duo E8400, Operační paměť:2048 DDR2, Pevný disk:80 GB (pouze :( ), Grafická karta: Asus EN8800GTS ...Není to nejhorší, ale ani nejlepší...Mě to stačí
Re: Vliv počasí na síťový kabel
nemělo by ale nevadilo by mu kdyby si ho hodil do husího krku např
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Jo asi nemělo..
- tvojesmrt
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Husího krku? Nějak jsem nepochopil myslíš nějakou lištu nebo co? Tak ať si milej zlatej kabel začíná zvykat bude hůřzao píše:nemělo by ale nevadilo by mu kdyby si ho hodil do husího krku např
Notebook HP Compaq nx6310 (osobní),PC sestava : Intel Core 2 Duo E8400, Operační paměť:2048 DDR2, Pevný disk:80 GB (pouze :( ), Grafická karta: Asus EN8800GTS ...Není to nejhorší, ale ani nejlepší...Mě to stačí
husí krk
něco mezi trubkou a hadicí co vypadá jako to koleno od brčka akorát mnohem delší 
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Když by neměli husí, může být i kachní.
http://www.elektroklesny.cz/inshop/scri ... ?Level=366" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.elektroklesny.cz/inshop/scri ... ?Level=366" onclick="window.open(this.href);return false;
- tvojesmrt
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
A já už si plánoval cestu do řeznictví
. Díky za radu
Přinejhorším to nebude tvojesmrt, ale jehosmrt (kabelu) 
-
guest
Já bydlel vedle učňáku a u nás v domě byly kanceláře. Tam to bylo spojený asi 10 let bez poruchy (cca 30m), ale je možné, že to byl kabel pro vnější použití. Stejně jako koaxiály na anténu k TV. Každopádně klasický kabel by měl pár pátků vydržet.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Jak už tady padlo. Obalil bych ho nečim "aby mu nebyla zima". A nebo druhá možnost je to vyřešit to pomocí wi-fi :)
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Ale bacha ať ho nezlomíš, až budeš zavírat okno.... Stane se to docela snadno.
HP EliteBook 840 G1, SSD Transcend MTS400, M.2 - 256GB