Ahojte chalani ! Potrebujem radu... na notebooku Asus Aspire 3 je potrebné neustále pri dalšom zapnutí odinštalovať a opätovne nainštalovať ovládač Realtek 6.0.1.8083, ináč zvuk nefunguje. Windows (home 10 64bit) chybu so zvukom či ovládačom audio realtek nehlási, systém nie je zavírený, je pravidelne aktualizovaný. Vie niekto poradiť ? Nechal som zapnutý ( funkčný zvuk) notebook cca hodinu a pol, aktuálne zvuk opäť nejde. Windows za tú dobu žiadnu aktualzáciiu neprijal, vírusy vo windows (testované Adware cleaner, malwarebytes) nie sú. Nemá niekto nápad, kde je chyba?
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Mám základní desku ASUS TUF GAMING B550-PLUS. Do teď jsem měl 2x 8GB RAM ve slotech A2/B2. Teď jsem koupil další 2x 8GB, ale jiný výrobce (takt a časování stejné). Nějak nevím jak vlastně mám ty...
Poslední příspěvek
Samotné jsem je nezkoušel. Jinak jako, že budou fungovat na 2400 MHz je sice pěkné, ale to pak znamená ve hrách drastický úbytek výkonu a to nechci.