Zdravím, mám už 3 roky internet přes telefonní zásuvku od O2. Rychlost mám 50Mb/s. V noci ze soboty na neděli, ale internet vypadl a od té doby nejde. Zkoušel jsem resetovat modem, kontrolovat kabely, ale všechno se zdá v pořádku. Nahlásil jsem závadu na O2 a dnes mi volal technik, že prý vadný modem. Konkrétně je to ZTE ZXHN H168N V3.1. Poslal mi na výměnu jejich smart box za docela vysokou cenu a říkám si jestli ho vůbec potřebuju. Nevím jestli ho nevrátit a místo toho si koupit něco obyčejného za rozumnou cenu. Žádnou chytrou domácnost nemám a ani nechci, takže většinu funkcí toho boxu ani nevyuživuju. Stačí mi wifi a stoní PC mám stejně připojený přes kabel. Proto bych potřeboval radu, když si koupím vlastní modem a ne přes O2, jak složité je nastavení, aby fungoval s jejich sítí? Případně ještě jaký modem přesně koupit? Děkuji za případné rady.
Zařízení má dorazit zítra a mělo by to být tohle https://www.o2.cz/telefony-a-zarizeni/p ... -box-cerna Cena ideálně do 3000 Kč. Tenhle smart box má mít právě možnost pipojení chytré domácnosti což úplně nevyužiju. Mě bohatě stačí obyčejné zařízení. Wifi pokrytí na dvě místnosti, tak maximálně 8 metrů.
Dobře děkuji za rady. Našel jsem ještě dva, kde uživatelé píšou, že jim to jde právě s O2. Takže možná některý vyzkouším a když nepůjde, tak ho vrátím.
Dobrý den,
aktuálně jsem prodal playstaion 5 a chci přesedlat na herní počítač.
Mám limit - 20.000kč - čistě jen pc, monitor atd... mám.
Poradíte prosím, co za tuhle cenovku bude nejvýhodnější? Nechci koupit blbost.
Poslední příspěvek
Založ si vlastní téma. Na zmiňovaný monitor by to chtělo na PC připlatit a vzít grafiku 9070/XT nebo 5070 Ti. V tom rozlišení si na levnějších grafikách na vysoký detaily moc nezahraješ.
Dobrý den. Rozbil se mi displej na mém HP Envy M4.
A potřebuju náhradu.
Potřebuju podsvícenou klávesnici, HDMI port.
Nepotřebuju dotykový displej, numerickou klávesnicí, optickou mechaniku.
Chtěl bych zase něco malého. Měl jsem 14 takže klidně 14...
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
Dobrý den, rád bych znal Váš názor, a případné konstruktivní rady, zda je to za Vás ok a tyto komponenty budou spolu sedět. Jde mi o herní PC. Děkuji předem za rady.
Poslední příspěvek
Ta grafika je ještě asi o polovinu výkonnější. Je otázka, zda je to potřeba, viz recenze nebo videa na youtube. Když tak by stačila tato levnější varianta, chladič je stejně účinný.
nastal čas si zase po delší době sestavit nějaký počítač, který utáhne nejnovější tituly a budu mít zase na pár let klid!
Naházel sem do Alza konfigurátoru tady tyhle komponent a chtěl bych slyšet názor od ostatních...
Poslední příspěvek
To ničení procesorů byla podle toho, co jsem načetl, poměrně omezená kauza, která byla už někdy na jaře vyřešena opravou BIOSu. Ale jestli to musí být jiná firma, tak třeba toto (při zachování lepší zvukovky): X870 Eagle není moc vhodný - vyšší...