Caute, mam v okoli pristup k nekolika wifi sitim. Jak si z toho nejlepe vytvorit vlastni sit?K dispozici mam OVISLINK AIRLIVE 5460apv2 a MI ROUTER 4.Samozrejme myslim tak aby z pripojovane site nebylo vytvorenou videt. Poradi prosim nekdo jak nastavit?nejlepe kdo zna tyto pristroje...dekuji
Ano samozrejme je s majitelem platna dohoda o uzivani internetu! Kdyz vytvorim na ovisovi rezim client tak majitel u sebe neuvidi moji novou sit? Neni na muj pouadavek lepsi napr. rezim wisp nebo jiny?Ja at se sebevic snazim tak site a jejich fungovani mi nejde pochopit,tak se pripadne omlouvam za prihlouple otazky
V rezimu klient (zalezi i na terminologii vyrobce) to prijima pomoci wifi internet a ten dale routuje jen po kabelu.
Rezim WISP pomoci wifi prijima internet i vysila na dalsi zarizeni. Vzhledem k tomu, ze router ma jeden wifi hardware (pomijim treba Routerboardy), pak tam evidentne k omezeni propustnosti.
Moc jsem nepochopil jak myslis pokud se ti pripoji...Zapojil jsem to klient->APcko.jaka by v tom mela byt pro me vyhoda proti wisp->APcko? Je to tak,ze pres toho klienta tu sit vidi a pres wisp ne?Meril jsem si rychlost internetu a pres toho klienta mam down i upl 10x mensi nez kdyz jsem primo na te siti.To mi prijde docela dost:/Melo by nejakej smysl to Apcko zapojit(udelat) jako switch?
Zdravím komunitu. Předem se omlouvám pokud se to již zde řešilo ale nenašel jsem.
Potřeboval bych na SSD disku vytvořit oddíl o velikosti cca 150GB.
Volné místo na SSD je cca 350GB.
Pokud chci ale vytvořit nový oddíl tak správa disků umožňuje...
právě jsem v rekonstrukci bytu a rád bych se zeptal na postřehy než se pustím do instalace sítě. Pár domácích sítí jsem vydrátoval a zapojil, ale přeci jen bych si svojí síť v bytě, která nebude v lištách rád udělal jednou a pořádně. :D
1)...
Poslední příspěvek
Ad 1: lepší husí krk, lze to v budoucnu vyměnit. Zalít do betonu se nedoporučuje, protože se kabel do budoucna může poškodit.
Ad 2: neumím
Ad 3: pokud se nepletu, tak tahat internet a 240V v husím krku současně je zakázáno normou. Je tam rušení...
Zdraví všechny, potřebovala bych prosím radu, sama se v této oblasti nevyznám Chtěla bych koupit nějakou laserovou tiskárnu jen pro domácí použití(cca několikrát za týden )tak ať má i scanner a kopíruje+ať se na ni můžu připojit přes telefon a...
Zdravim vas. Poprosim o radu.
Kupil som si novy tv model Samsung QE65S90D. Kupil som si ju hlavne na hranie pc hier v 4K.
Ked idem do pc nastaveni obrazovky tak tam nemam pristupnu moznost nastavenia rozlisenia. Viz obrazok nizsie.
Moj monitor...
Poslední příspěvek
@mandes : Zřejmě už lepší vlastnosti HDMI-HDMI nezískáš. Kdybys měl HDMI 2.0 omezení, zřejmě ti budou při 4K@138.6Hz zlobit barvy (zeleno fialový). Pokud to máš OK, už nový kabel nekupuj.
Mám problém spojit úspěšně PC ROG STRIX X870-F GAMING WIFI
Rzyen 9800 X3D
GeForce RTX 4090
se SONY STR=DB840
Jelikož mám to nyní zapojené přes optiku tak nefungují zadní reproduktory, jde to nějak vyřešit, prosím?
receiver má možnosti...
Poslední příspěvek
Zdravím, pokusil jsem se připojit přes PCI SoundBlaster AE-5plus, který danné formaty umí. Na mé desce jsou dvě PCI. V jednom je GPU a do druhého jsem strčil SB AE, ale PC tu kartu nevidí asi je někde něco blbě. V biosu jsou povoleny a vstup je...