Po výměně hdd za větší (200GB, pův. 40GB) a následné instalaci win xp sp2 mám ve správci stále neznámé zařízení Vstupní zařízení pro sběrnici PCI. Při pokusu o instalaci napíše, že zařízení nemohlo být nainstalováno. Nevíte někdo, co to je? Mám všechny cd s ovladači. Zákadní deska je MICRO-STAR INC. MS-6704 100, disk Seagate Barracuda ST3200826A. Mám pocit, jako by si s tím diskem úplně nerozuměla, protože i ledka hdd svítí trvale. A že je dobře zapojená, to jsem si ověřil zpětnou výměnou starého hdd, kde to funguje jak má. Poraďte mi, co s tím. Nové ovladače desky? Díky
Když to ve Správci zařízení odebereš a restartuješ, tak by ti v tray měla vyskočit bublina, že systém našel nové zařízení a potom jméno toho, co by to mělo být. Odkaž to potom na instalaci z originálního disku základovky, popřípadě z instalačky Winů. Nebo napiš, jaké zařízení systém našel a koukneme se po instalačce na Netu.
No právě, že to píše jen Vstupní zařízení pro sběrnici PCI. Nic víc. Instalačky jsem samozřejmě zkoušel, i od desky i od windows. Vždycky to skončí s tím, že hardware nemohl být nainstalován protože průvodce nemohl najít vhodný software.
Ještě bych se zeptal tak. Máš v těch slotech PCI nějaké karty? Zkus je vyndat a odinstalovat, jestli to nedělá některá z nich a na její instalačce by ty chybějící soubory mohly být. O nekompatibilitě disku s deskou jsem totiž ještě nikdy nic neslyšel. Ten název "Vstupní zařízení pro sběrnici PCI"
bych tipoval spíše na nějakou špatně nainstalovanou PCI kartu než na disk.
Tak už jsem to vyřešil. Je tam Radiokarta, kterou jsem sice nainstaloval, ale nejspíš tam zůstala nějaká součást, která se nenainstalovala. Stačilo navést do adresáře s ovladači rádia a je to. Díky za nasměrování. Jak se tak dívám, jsme "sousedi", já jsem z Otrokovic.... ještě jednou díky ;o))
Ahoj sháním grafickou kartu se kterou budu hrát na ultra detaily v rozlišení 1440p s tím že to bude jen s 128 bitovou sběrnicí.
Lze to nebo musím pro hraní v QHD a vyšší mít pro všechny PC hry jako minimum 256 bitová sběrnice?
Poslední příspěvek
Sběrnici nemá význam řešit, primárně výkon, velikost VRAM a cenu. Následně spotřebu, podporu novějších technologií (raytracing, DLSS/FSR) a kvalitu chladiče.
Zdravím,
zkoušel jsem obejít Vanguard v PC, přepsal jsem Network throttling ve registrech, přehodil jsem pár služeb z ručně na automatic, nic velkého. Po restartu mi zmizel ve správci zařízení Síťový adaptér na Ethernet (mám Realtek). Zkoušel jsem...
Poslední příspěvek
Reset Biosu nepomůže, když jsi to rozvrtal ve WIN.
Stáhni si ovladače přímo od Gigabyte a nainstaluj to ručně.
Uz nekolik krat se mi stava ze pc nevidi Bluetooth v paneli nasroju neni ikona bluetooth a v nastaveni vubec neni videt prepinac vypnou-zapnout bluetooth ani v spravce neni videt pak kdyz sou aktualizace se objevi a za nejakou dobu zmizi...
Poslední příspěvek
A má ten tvoj PC vôbec bezdrôtový modul? Teda pre WiFi a BT? To, že sa ti to skúša nejako nájsť a nič z toho - tak ho tam nemáš. Prejdi si správcu zariadení, či máš tam vôbec to zariadenie (inak BT sa tam často objavuje ako samostatné zariadenie,...