Jaký miditower tak do 2500 s DPH? (vyřešeno)
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
Higgi
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jaký miditower tak do 2500 s DPH? (vyřešeno)
Nějak mi case od KME začíná lézt na nervy. Hlavně je malej a abych mohl fungovat, mám zdroj strčenej venku
. Dá se i se zdrojem pořídit nějakej case tak do 2500, nebo je to málo peněz a nemá to smysl? Zdroj to chce tak 350W a potřebuju aspoň 2 skrytý 3,5´pozice na disky.
-
Higgi
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem na ni už také koukal. Jak moc to řve? Aby to nebylo horší, než to moje...besst píše:ahoy, já bych ti doporučoval třeba tuhle skříň... sám jí mám doma, je tam silný zdroj... akorát snad jediné vytknutí je trochu vyšší hlučnost....
-
Higgi
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jj. Já zase nakupuju u CZC. Mě spíš zajímají zkušenosti s pixlama...Jake píše:Ja bych te zas odeslal na alzu primo do vyberu miditoweru
- besst
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
higgi: no neřve to tak, že bys neslyšel vlastního slova
, ale má to dva větráčky, jeden boční a jeden je umístěnej nahoře bedny, kvůli vnitřní cirkulaci + vevnitř máš také chladiče na komponenty, takže nějaký ten zvuk ti to navíc dá
ale z hlediska peněz i chlazení je to super.... i zdroj je silný, myslím že je tam 400W
ale z hlediska peněz i chlazení je to super.... i zdroj je silný, myslím že je tam 400W
-
Higgi
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
kejs
Tak jsem na doporučení kolegy objednal toto: http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=5 ... d=18842945
Je v tom hlavně značkovej zdroj.
Je v tom hlavně značkovej zdroj.
-
Higgi
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Já to tam nemám rád, drahý, ale kámoš má dealerskou slevu. Navíc, kdybych si měl pro to ject do CZC, tak ttěch 150, co je rozdíl ceny, projedu v benzínuJake píše:A pak ze nenakupujem u Alzy
No nic, vyber je good, znackovej zdroj je taky dobra volba.
Jinak doteď mám toto:
je to ta skříň 1350,akorát mám modrý ty boční lišty.