8GB Kingston Hyper DDR IV jsem kupoval loni za 1100,-Kč . Dnes jsem ji objednával tu samou za 1800,-Kč
3GB MSI GTX 1060 Armor jsem kupoval za 5100,-Kč před nedávnem. Dnes stojí 6800,-Kč
Ty ceny jsou šílené.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Ahoj prosím vás potřebuji poradit s rozhodnutím koupě stolního PC. Problém ovšem je že vím na 99% že bych koupil nový stolní PC za 55000kc,ale nemůžu protože mám doma malé 4 leté dítě které by to zničilo.
Potřebuji tedy poradit zatím něco...
Poslední příspěvek
Na bazarech můžeš okolo těch 6k poskládat PC s Ryzenem 5600G.
Nebo bez iGPU a k tomu starší dedikovanou.
Zdravím,
Nedávno mi v PC umřel můj starý systémový disk (sata SSD), tak jsem se rozhodl udělat upgrade a koupit NVMe (Patriot M.2 P310 240GB). Disk jsem dal do desky do nejvíc vrchního M.2 slotu, který na ní je. Po nastartování je disk viditelný v...
Ahojte,
ráda bych vyměnila svou sestavu z r. 2019 - i když pořád dobře slouží.. :)
Práce SketchUp - docela velké komplexní modely interiéru a exteriéru, render aktuálně V-Ray (akt. procesor AMD Ryzen 7 3700X), v budoucnu třeba 3DsMax/Lumion. Občas...
obracím se na vás s žádostí o pomoc s výběrem nové sestavy. Moje staré PC z roku 2020 mi teď po výměně zdroje běželo den a pak úplně přestalo reagovat. Ve skříni byl navíc kondenzát z elektronické cigarety, takže si nejsem jistý, jestli má...
:thumbup: Oficiální úprava Windows 11 do podoby Windows 7
(příspěvek vytvořen s pomocí webu Microsoft AI)
Postup přizpůsobení Windows 11
do podoby klasických Windows:
## 1️⃣ Instalace Windows 7 téma (oficiální)
1. **Microsoft Store**...
Poslední příspěvek
Uzamykam, abychom predesli zbytecnym dohadum. Myslím si, ze autor zpetnou vazbu jiz obdrzel...