Tak za tu cenu to je poskládaný dost špatně... GK slaboučká lowendová za 30k už tam mohla být mnohem rychlejší 970ka.. Procák na nic 8 jader ale rychlý sotva jak nějaký i5ky
Ach jo, pocitac za 1000 Euro a das si tam procesor, ktery je na hry horsi nez Intel dvoujadro. Vykonove je to nekde na urovni sestavy za 12-13 tisic Kc. Procesor za 3000 Kc, grafika za 3000 Kc a pocitac za 27.000 Kc?
1000W zdroj - na co? Staci bohate 500W a jeste je tam velka rezerva. Nove grafiky maji mensi spotrebu, ne vetsi.
Mohl jsi mit I5-4460 a Geforce 960 nebo 970, coz je oboje vykonove o nekolik trid vyse - jak cpu, tak gpu.
Cladic za 90 Euro je taktez zbytecny - Tranquillo nebo Fera udela uplne stejnou praci za mene.
Pokud jde o nahravani videii, to dela graficka karta sama - procesor ani grafiku to nijak nezatezuje, takze vliv na hru neni zadny.
Jakakoliv aplikace na rendering videa je stejne optimalizovana pouze pro Intely, protoze se nepocita ze na pocitaci na strih videa budes setrit par korun a nacpes si tam pomale AMD.
Nevim co planujes do budoucna, ale jestli chces mit dve vykonne graficke karty tak ti to FX-8350 neutahne a zadny lepsi procesor AMD nema a dlouho mit nebude.
Pokud nechces zaplatit 1000 Euro za neco, co ma vykon srovnatelny s pocitacem ktery stoji mene nez polovinu tak tu objedavku zrus a sestav to z nejaych normalnich komponentu - tzn I5-4460, 16 GB RAM Kinsgton (treba ty co tam mas), GTX960 nebo GTX970, deska treba od MSI, zdroj Seasonic 500W, chladic Fera nebo Tranquillo.
Jednou jsem tady psal ohledně upgrade PC ve které bylo navrhnuto ryzen 5800x3d.
který jsem nesehnal za rozumnou cenu.
Viděl jsem že ted je nový:
mělo by cenu do toho jít?
Chci hlavně upgrade skrz že mi do ted nejde nahrát nový BIOS...
Poslední příspěvek
Proc se ptas na duvod, kdyz ti to tam duvod primo pise? Doslo ke zmene hardware.
Licence je vazana na puvodni hardware, ktery jsi vymenil (deska + procesor)
Mám aktuálně dvě sestavy. Kvůli konci seznamům na CZ zkusím popstat takto dle obrázku.
image.png
PC jsou na hry. Sestava 2014 ale ztratila dech. Na POE 2 se drží na 30fps, ale loading trvají minuty.
Hlavně procesor už nestíhá.
Sestava 2019, tam už...
Poslední příspěvek
D.O.C.P prfil byl vypnutý. Asi se to vyplo, když jsem před pár lety přidával 2x 8GM ram navíc.
Špatně jsem se asi vyjádřil. Většinu času jsem na PC 2019, ale PC 2014 je u rodičů. Takže přehození a úprava PC je nezbytná ve větčím rozsahu, než jen...
Zdravím všechny, rozhodl jsem se po letech investovat do upgradu svého stroje složeného v roce 2018, přičemž můj rozpočet se pohybuje okolo částky 10 tisíc. Specifikace jsou následující:
MB: MSI B450-A PRO
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1070 Ti
CPU: AMD...
Poslední příspěvek
Přehodnocením priorit jsem došel k tomu, že PC by stále zasloužilo upgrade, ale směrem k pohodlnější práci na něm s minimálním důrazem na hry, na které stejně není již tolik času. Tudíž bych se pro tuto chvíli vydal cestou upgradu pouze RAM a SSD....
Zdravím, momentálně přemýšlím nad upgradem PC. Do budoucna bych chtěl kupovat úplně nový, ale říkám si, že by se třeba dal za rozumně peníze udělat upgrade aktuálního. Případně třeba koupit nějaké komponenty, které by se daly do budoucna použít při...
Poslední příspěvek
V budoucnu můžeš koupit místo upgradu na AM5 - CPU jako Ryzen 7 5700/5800X3D.
Na ebayi se pohybuje kolem 5.5k. V herním výkonu je na tom cca podobně jako 9600X.
Dobrý den, chci si upgradovat stolní PC. Chci lepší performance. Vysvětlení-V některých hrách mám 100 fps (Battlefield 1, R6S), v některých mám pouhých 30(Isonzo, Arma 3). Potřebuji upgradovat abych měl stejně fps ve všech hrách které chci hrát (ne...
Poslední příspěvek
Bohužel je to na výměnu celého PC. Za 22K máš celkem slušný PC na dnešní dobu :)