Mno kdyz si to myslis... Ale kdo chce kam pomozme mu tam takze davej si dal vsude stejny hesla...majkll píše:Když nikdo to heslo neví, tak to snad nevadí![]()
![]()
heslo v ICQ
Moderátor: Mods_senior
Už se mi to stalo také.Heslo na ICQ může být maximalně 8 místné,tak zkus použít jest-li máš heslo delší pouze jenom prvních osm znaků.
CPU:IP4 650 3.40GHz, MB:ASRock 775i915PL-SATA2, RAM:GoodRAM 2x512 MB PC3200 DDR, VGA:Saphire X1600PRO, HDD:Seagate Barracuda 80GB
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
Notebook HP Pavilion DV5-1120 AMD Turion X2 Dual-Core Mobile RM-72, 2.0GB RAM, ATI Mobility RAdeo HD 3450
- cranberiss
- Level 2

Měl jsem stejný problém, nebo resp. podobný, chtěl jsem přejít z icq 5.1 na icq 6, nainstaloval a chtěl jsem se lognout, napsal jsem heslo, ale nepustilo mě to, přitom jsem ho zadával správně, po chvíli koumání jsem došel k jednomu názoru, že hesla v icq 5.1 mohla být max. 8.- místná, načež v icq 6 jen 7.- místná, já měl 8.- místné a do icq 6 jsem ho prostě "nenarval" potom jsem si nechal vygenerovat nové heslo přes icq.com/help tuším a potom jsem ho ručně opsal přes e-mail, pozor, jestli heslo kopírujete, tak Vám nebude fungovat, musíte ho napsat ručně.
No nic, zkuste a uvidíte.
No nic, zkuste a uvidíte.
- melior
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Ja to resim pres alternativni klienty :) napriklad miranda nebo qip.
imho heslo kratsi nez 7 znaku uz neni povazovano za bezpecne (a to jeste zalezi na tom z ceho je).
Osobne pouzivam 10 mistna hesla a kde to nejde tak 8 mistna s kombinaci velke male pismena, cisla a specialni znaky !@#$%&- ... docela hnusarna ze icq toto nepodporuje
imho heslo kratsi nez 7 znaku uz neni povazovano za bezpecne (a to jeste zalezi na tom z ceho je).
Osobne pouzivam 10 mistna hesla a kde to nejde tak 8 mistna s kombinaci velke male pismena, cisla a specialni znaky !@#$%&- ... docela hnusarna ze icq toto nepodporuje
Lidičky, proč pořád používáte to ICQ? V ostatní světě se používá jen ve zlomku procenta!!! Vždyť to je tak nebezpečná záležitost. Přece existují jiné a bezpečnější programy a některé umějí daleko více než to ICQ. Např. Google Talk, Jabber atd. A když už musíte mít ICQ, tak používejte raději Mirandu, nebo QIP a ty umějí vícemístné heslo.
- memphisto
- Guru Level 13

pozdrav
to nemuselo být. podívej na datum.to už je dost dlouho
neobnovuj stará témata
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji