Dobrý den,
Mám takovou záludnou otázku. Nevíte zda se dá někde najít windows prostředí na Android? Mám na mysli to abych a Androidu rozjel Windows programy. Vím, že existují opačné postupy, že na Windows jde nainstalovat alternativní ROM, ale nevím zda to jde i obráceně. Děkuji za každou radu.
Windows na Android
Moderátor: Mods_senior
Re: Windows na Android
Spusteni Android aplikace ve Windows Phone a Windows Phone aplikace v Androidu je neproveditelne.
Nahrati alternativni ROM = virtualizace ktera je cca 50x pomalejsi a tim padem nepouzitelna nebo nahrazeni jednoho systemu druhym, coz ale jde jen pokud existuji ovladace - a ty Windows pro ne-Windows zarizeni proste nema.
Windows (klasicke WIndows pro stolni pocitace) nefunguji na nicem, co nema Intel X86 kompatibilni procesor.
Nahrati alternativni ROM = virtualizace ktera je cca 50x pomalejsi a tim padem nepouzitelna nebo nahrazeni jednoho systemu druhym, coz ale jde jen pokud existuji ovladace - a ty Windows pro ne-Windows zarizeni proste nema.
Windows (klasicke WIndows pro stolni pocitace) nefunguji na nicem, co nema Intel X86 kompatibilni procesor.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 04 lis 2014 14:43, celkem upraveno 1 x.
Re: Windows na Android
Jde mi jen o to, že mám v práci na starosti pár měřáků, které jsou podporovány na Windows a nemám k dispozici notebook, ale pouze tablet s Androidem.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 11477 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od tuningrob
-
- 0 Odpovědi