Dobry den. Mam zvlastny problem. Na pc mam napojene dva monitori. Jeden je pc monitor a druhy je samsun led tv. Dva roky som s tym nemal problem a isiel mi signal a obraz z pc do monitora aj do tv. Dnes rano som pozeral cez pc na mojom smsungu film. Ale ked som odisiel prec a vratil sa vecer domov tak uz mi isiel obraz len do monitoru. Ale do samsung tv nie. Ale ja som nic nerobil ani z kablami a ani z nastaveniami. Jednoducho uz mi nejde obraz do tv.
No skusil som na kabel na ktorom mam napojeny tv napojit moj starsi monitor a ten fungoval. Takze asi je problem v TV. Neviete ako to vyriesit ?
dakujem.
Nevíme systém, nevíme grafiku, nevíme jakým rozhraním je tv připojena.
Takže všeobecná rada - musíš to zkoušet. Odpoj kabel od PC, na TV přepni a přehoď na jiný vstup a připoj k pc. A doufej, že se nadetekuje.
Zdravím všetkých!
Mám problém s prehrávaním 4K@120Hz na mojej TV a prosím o radu. Môj PC by mal podľa špecifikácií zvládnuť 4K/120Hz, ale v praxi nastávajú výpadky obrazu. Ak mám v konfigurácii chybu, kľudne ma upozornite.
moj pc
Procesor: AMD Ryzen...
Poslední příspěvek
Casem muzes mit zase problem s vypadavanim obrazu, na internetu toho je mraky od lidi co resili podobny problem. Kdyz mas 80K na PC, tak mas i 2K na kvalitni certifikovany kabel s hdmi 2.1.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot