Nezobrazení nového HDD ve Vistách (vyřešeno)
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Nezobrazení nového HDD ve Vistách (vyřešeno)
Mam Visty ultra a po nainstalování jsem dokoupil ještě jeden HDD. Jenže ouhle v pohodě se nainstalovaly ovladače napsalo mi to hlášku že disk je nainstalován a připraven k použití, ale vůbec se mi nezobrazí (teda mimo biosu). Slyšel jsem že po nainstalování sys. Win. Vista už nelze přidávat Harware? Je to pravda? A nedá se to nějak obejít? Předem dík za odpověď.
to by sa zobrazil. akurat pri vstupe by vyhodil ze disk nie je naformatovany a ci ho chces naformatovatkarlos píše:Jen tak mimochodem. Není potřeba disk nejdříve naformátovat?
ASRock 775Dual-VSTA | Intel Pentium D 2.67 GHz | 1024 MB DDR2 667 MHz
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
GeForce 6600 128 MB | Sound Blaster Audigy SE | MS Windows XP SP2
Když jsem kdysi přidával disk (bylo to sice do XP, ale myslím, že v tomto rozdíl nebude), objevil se mi právě až po naformátování. Situace byla stejná, v BIOSu a správci se ukázal, v "Tento počítač" ne. Formát vše vyřešil. Zkus naformátovat a uvidíš, pokud se neobjeví, dej vědět.karlos píše:Jen tak mimochodem. Není potřeba disk nejdříve naformátovat?
Jak naformátovat
Ale já nevím jak naformátovat ten disk když ho nevydím. Já jsem ho formátoval tak že jsem na něj kliknul pravým tlačítkem myši a dal naformátovat. Prosím ještě o radu.Elusive píše:Když jsem kdysi přidával disk (bylo to sice do XP, ale myslím, že v tomto rozdíl nebude), objevil se mi právě až po naformátování. Situace byla stejná, v BIOSu a správci se ukázal, v "Tento počítač" ne. Formát vše vyřešil. Zkus naformátovat a uvidíš, pokud se neobjeví, dej vědět.karlos píše:Jen tak mimochodem. Není potřeba disk nejdříve naformátovat?
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Musíš nejdřív vytvořit oddíl(y) a potom naformátovat...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek