Genius SW-Q5.1 - Problem
Moderátoři: Pic, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
jo jasně log sem pak hodim...ale mam blbší problem...
Když pripojim mikrofon normalka dozadu jde to...ale logicky mi nejde subwoofer kdyz je vypojeny...vezmu teda rozdvojku a napojim obe do vstupu na mikrofonu...a???no jde jenom jedno a to to, co si vyberu v AC97...ale aby sly obe, to né...takže to vidim na posledni možnou volbu...na keysu mam panel vepředu kde sou 2xUSB + mikrofon, sluchatka...jenže když tam zapojim mikrofon a vzadu mam normal subwoofer tak me nejde mikrofon...a kdyz v zadu vypojim subwoofer a vepředu mam zapojeny mikrak tak nejde ani jedno
...z toho by mohlo vyplyvat že mam spatne zapojeny ten čelní panel. nebo to proste nepujde vubec...z toho čelniho panelu mam zapojeny jenom konektor s napisem Mic do zdířky 1 na Jumpu 9 nebo jak se to jmenuje...a jeste tu mam konektory z toho panelu s napisem R,L a G...ja ten mikrofon docela potrebuju...nechci uz otravovat, ale ja sem v tom nováček...je mi to už fakt trapny sem psát další dotaz, ale tady mi vzdycky nekdo poradil...
Když pripojim mikrofon normalka dozadu jde to...ale logicky mi nejde subwoofer kdyz je vypojeny...vezmu teda rozdvojku a napojim obe do vstupu na mikrofonu...a???no jde jenom jedno a to to, co si vyberu v AC97...ale aby sly obe, to né...takže to vidim na posledni možnou volbu...na keysu mam panel vepředu kde sou 2xUSB + mikrofon, sluchatka...jenže když tam zapojim mikrofon a vzadu mam normal subwoofer tak me nejde mikrofon...a kdyz v zadu vypojim subwoofer a vepředu mam zapojeny mikrak tak nejde ani jedno
- mijaja
- Tvůrce článků
- Kontaktovat uživatele:
Napiš, jakou máš základní desku a jestli od ní máš manuál. V něm by mělo být zakresleno zapojení předních konektorů na mikrofon a sluchátka. Jen si říkám, že na běžném přístroji (magnetofon i TV nebo rádio) když zapojíš konektor do sluchátek, automaticky vypneš reproduktory - ale tohle ono asi nebude. U mikrofonu je to nejspíše jinak. Když v AC97 konfiguruješ 6kanálový zvuk, tak nastavuješ všechny vývody na výstup - ale mikrofon funguje jako vstup - čili si mysím, že pokud bys chtěl používat oboje současně, musel bys nakonfigurovat zvuk na 4 nebo jen 2kanály, aby se ti mikrofónová zdířka uvolnila pro vstup. Ale třeba s tím má někdo jiné zkušenosti a napíše sem.
Samozřejmě, že to nepůjde, protože nemůžeš jeden konektor používat zároveň pro vstup i výstup. Musíš mít vybraný jen vstup nebo jen výstup pomocí toho konfigurátoru.Writer píše:Když pripojim mikrofon normalka dozadu jde to...ale logicky mi nejde subwoofer kdyz je vypojeny...vezmu teda rozdvojku a napojim obe do vstupu na mikrofonu...a???no jde jenom jedno a to to, co si vyberu v AC97...ale aby sly obe, to né...
Ten čelní panel nemusíš mít špatně zapojený. Zkus do něj přepojit ostatní repráky. F= Front (přední), R= Rear (zadní). Jestli budou fungovat, tak je zapojený dobře. Prostě zvukovka nemusí zvládat vstup z centru a subu a zároveň výstup na mic.
Řekl bych, že jediná možnost je při potřebě používat mikrofon prostě přepnout výstup na 4 repro.
Znáte pravidla?
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Tipy a triky ve Windows XP
Návody: HijackThis, MWAV, CCleaner (THX to mijaja)
Problémy, které chcete vyřešit pište sem do fóra. Neposílejte je emailem ani po ICQ!
Zdravim...no koupil sem si novou zvukovku
...Sound Blaster Audigy 24 bit atd atd atd...je tam podpora dokonce 7.1...no je to ok až na to že v testu mi fachaji všechny repraky a ve Winampu, hře, Media Playeru, filmu proste kdekolikv jdou jen dva přední a subwoofer...ale mikrofon jde
tady je tabulka v nastaveni zvuku -->

tak asi tady mam neco špatně...jinak když kliknu na tu žlutou šipečku tak je tam S/PDIF-In a když na žlutou šipečku u Mikrofonu vpravo tak mam na vyber Auxiliary, What U Hear, Line-In, S/PDIF-In...a to sem si myslel že nakupem nove karty to vyřešim
jo a ve Winech v ovl. panelech mam nastaveny 5.1 Surround Sound a v tom programu k te karte taky 5.1...a v testu fungují všechny...

tak asi tady mam neco špatně...jinak když kliknu na tu žlutou šipečku tak je tam S/PDIF-In a když na žlutou šipečku u Mikrofonu vpravo tak mam na vyber Auxiliary, What U Hear, Line-In, S/PDIF-In...a to sem si myslel že nakupem nove karty to vyřešim
Re: Genius SW-Q5.1 - Problem
mám AC97 audio configuration a jetam jen pár zvukových efektů ale mám reproduktory 2.1 a mám rád basy a v tom sounds efect nejsou basy tak jestli se nedá někde stáhnou nějaký jiný sounds efect? a nebo stáhnout nějakou novou verzi než je 5.10.0.4080?
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek