Mám problém s flashkou, nejde na ní nic zkopírovat, ani smazat, co už tam bylo nahráno. Klasická hláška " zařízení je chráněno proti přepisu". Vyzkoušel jsem už všemožné programy na formátování včetně Apaceru, ale nic. A to tedy úplně levná nebyla, ale takhle se to vysírne. Máte někdo tip, jak to ještě zlomit ? Díky
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“ - Čínské přísloví
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain https://rhscz.eu https://github.com/rhsCZ
Takto sa spravaju flashky co chcipli, bud chcipne tak ze z nej ani nic neprecitas, alebo tam uz nic nezapises (formatovanie je vlastne druh zapisu). Ak tam mas nejake citlive data ktore nechces aby ziskal niekto iny, tak ju roztav, na najblizsej opekacke ju hod do ohna a vybavene.
Tohle se mi stalo s noname flash diskem, který jsem dostal za zakoupení domény na forpsi.com . Očividně moc dobře věděli proč ty flashky dávali zadarmo k doméně = nic nevydrží. Pouze jsem na něj nahrál CloneZillu přes Rufus , která po druhém nabootování začala hlásit Kernel error, a poté už nešla ve Windows naformátovat, vyskočila hláška Disk je chráněn proti zápisu.
I přes úspěšný formát v Gparted v Linuxu jsem se poté už zaseknul při následném znovunahrávání CloneZilly, kdy na mě vyskočila Chyba při rozbalování ISO souboru.
Ochrana proti nadměrnému nabíjení - lze v mobilu zapnout nebo vypnout (je u toho info - omezit nabíjení, pokud je zařízení připojeno nepřetržitě po dobu 3 dnů)
Když nabíjím mobil do 100 procent tak si...
Poslední příspěvek
Pokiaľ často používaš mobil - tak 100% de facto nevadí. A pokiaľ ho máš na nabíjačke, pokiaľ dosiahne hodnoty 100% batéria sa prestane sama nabíjať. Tých 80% u mobilu - báchorky - i tak by si musel častejšie nabíjať napr. z 20% na 80% a už ti to...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Mám problém s internetem. Z ničeho nic mi nefungují některé programy, které vyžadují internetové připojení. Internet se chová jako kdyby normálně fungoval, ale nemůžu se přihlásit např. do programu Ubisoft Connect nebo Rockstar Games...
Poslední příspěvek
Připoj se na rozhraní routeru a zkontroluj datum a čas. Připadně časové pasmo/umístění.
Pak i v PC atd.