Mam takovej malej problem.Kdyz hraju CoD 1 (v SP i MP) tak kdyz mi prijde zprava na Yahoo messenger,ztmavi se mi silene obrazovka,to same mi to dela i v CoD minimizeru(kdyz schodim hru a opet nahodim).Nevim co to zpusobuje-driv jsem mel ATI X600 a ted mam ATI EaX850Pro a je to porad stejny.Zkousel jsem ubrat na kvalite zobrazeni,preinstalovat ovladace,hru,delal jsem i reinstal XP atd.,ale stale to nejde.Moji 3 kamosi to hrajou na nVidii (6600,6800) a nemaj problem.A kdyz pouziju ten minimizer ve hre,tak kdyz z ni uplne vylezu,mam totalne rozhozeny zobrazeni(nebo spis svetlost a vykreslovani),pomuze jen restart. V cem to muze byt,docela mi to stve!? Diky,Martin
taky mam ATI a stejnej problem(jen to ze se mi to zesvetli), mam dojem ze je to tim ze ve hre je jine nastaveni nez ve winech a kdyz se ozve msn nebo u me trilian tak tam hodi nastaveni plochy a potom se nevrati k tomu staremu
..co s tim delat .. nevim
..kazdopadne mi to dela ve vice hrach jestli te to potesi
-----------------------
Win XP sp2
AMD Athlon 64 2800+ BOX
DDR 896MB
GB ATI Radeon9500
GB K8NSPro
Já mám taky ATI a taky mi to dělalo, ale kámoš mi poradil že si mám sehnat jeden ovladač, řekl jakysi jméno a já jsem si ho sehnal, ale ne na internetu a od té doby mi to nedělá . Kdyby jsi ten ovladač chtěl tak mi napiš na ICQ 215-258-375. Já ho totiž mám v počítači.
Vzhledem k tomu, že jsme za poslední rok rozšířili portfolio CoD o pár her, a naopak díky betě Black Ops 7 je nám jasné,
že na tento díl v dohledné době nedojde (případně až budou za rok dostupné všechny MP mapy),
nastal čas opusit staré a založit...
Poslední příspěvek
V úterý od 20:30 přijde po delší době na řadu opět MW a Vanguard .
Vanguard libovolné loadouty, MW cokoli (hg, smg, ar) v ráži 9mm.
Kdyby se chtěl náhodou někdo přidat, stále jsou na Steamu slevy.
Hraní bez do dálky svítících značek nad hráči je...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...