to by problem nebyl až na to že disk občas bios nedetekuje a nebo detekuje ale ve win už se disk nezobrazí pomáhá jen odpojeni napajení z disku a znovu zapnuti a nebo vypnutí celého pc včetné zdroje je to prakticky totéž
disk v systemu funguje bez problému čtení 250 zapis 100 až na tu anomálii s mizením
připojení disku do jiného sata řadiče se nic nezmění chyba se objevuje a děje stále
jak vyřešit tuhle chybu ?
já chci vyřešit chybu ne podruhé čist to samé program mi nic neřekne ten co jsi poslal
disk je v pořadku 80 % ok
chyba 4 k je že není zarovnaný formát to nevyřešil
Naposledy upravil(a) als dne 19 pro 2014 12:59, celkem upraveno 1 x.
Ahoj,
na svém PC jsem upgradoval procesor z Ryzen 5600X na 5700X3D. Na desce jsem updatoval BIOS na novou verzi.
PC nenaběhlo pouze se roztočili ventilátory, na desce se rozsvítila červená dioda CPU. Pomohlo vyndat baterii na desce. Poté PC bez...
po nainstalování WIN 11 na starší Acer Predator 17 (980m), aktualizací, ovladačů, Avast One, CCleaner, Chrome, TeamViewer, VLC, WinRAR a Office 2024 na ntb při spuštění a pak klidně 10x v průběhu večera vyskakuje cmd s:
FINDSTR: Cannot open...
ahoj pomůžete mi někdo prosím mám v prohližeči událostí systemovou chybu id 1796. The Secure Boot update failed to update a Secure Boot variable with error
co presne bych měl udělat a vše dát do pořádku?
Poslední příspěvek
Prepnuto to na Legacy Support Disable and Secure Boot Enable.
Výsledek v event logu je: CHYBA - Rychlé spuštění windows se nezdařilo. Chybový stav: 0xC00000D4 a dále id události 29 a zdroj: kernel boot
Zdarec lidi, chtěl bych si jen potvrdit zda má domněnka je správná. A to ta že mi nejspíš chcípá plotnový disk. Dneska se mi totiž stalo že se disk po zapnutí PC neukázal v nabídce a nereagoval ani po přepojení kabelů. Musel jsem jej ve Windowsech...
Poslední příspěvek
Muze byt vadny disk.
Ze SMART neukazuje zadnou chybu neznamena, ze disk je v poradku.