Mám kartu s TV tunerem a modem Medion 7134 a následující problém:
při připojení k internetu pomocí modemu (čip Creatix V.9X DSP Data Fax Modem) není problém, ale jakmile chci faxovat přes nainstalovanou windows faxovou tiskárnu, oznámí mi při odesílání hlášku "Není oznamovací tón". Nastavení země mám na Českou republiku, nezatrhnuto čekání na oznamovací tón a nepomáhá ani nastavení přes Zvláštní inicializační příkazy pomocí ATX3&Z, ATX3&W, AT&FX3, atd.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
Ahojte, chcel by som Vás poprosiť o zhodnotenie sestavy. V druhom vlákne som tu riešil bazarovú grafiku. Tu už mám GTX 1660 Super, ale celkem ju brzdí procesor (čo sa dalo čakať - i5 4590) tak uvažujem že by som obnovil aj zbytok. Tady sa mi ale do...
Poslední příspěvek
Hlavně vem i CoD: MW III - právě je na Steamu ve slevě. :D
Špatné recenze a informace o padání hry.
MW III hrajeme od prosince - zatím jsme nějaké padání nezaregistrovali.
Hra má jistě své mouchy, ale v rámci nabídky her umožňujících pořádat...
Ahoj, potřeboval bych poradit, dá se někde na Android 15 sledovat objem projetých dat na sim kartě? (využití mobilních dat na SIM kartě) Kdysi to bylo v menu mobilní sítě atd... Ale teď to nemůžu najít, jde mi o to, aby mě to upozornilo na konec...
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.