MosterEnergy nebude ten obchod co tu uvádíš prodávat šedivky?! Já myslím, že ano. Sám jsem shánění Xperie Neo věnoval hodně času a zjistil jsem, že Neo už v ČR v oficiální distribuci není. Koupil jsem si Neo V a je to dobrý telefon a hlavně skutečně pěkný
A pokud jsi na Neo či Neo V četl nějaké recenze nebo diskuze o něm asi víš, že může mít problém s vrzající bočnicí. I mě vrzala, ale není problém bočnici vypodložit kouskem přeloženého papíru. Ale osobně mi dost vadilo, že to prostě někdo udělal blbě a já si koupím něco za X tisíc a vrže tomu plast
Peťa: Tak to nevím co prodává za kvalitu .. Já jsem to dal spíš orientačně na co jsem jen tak narazil :) Ale máš asi pravdu S tím plastem to by mě celkem naštvalo
Muj aktualni telefon stojí za nic. Už skoro měsíc s ním mám problemy furt něco. Jedná se o SAMSUNG GT-S5620 věčně musím restartovat telefon pač mi nejde najet do zpráv nebo se mi neukazujou zmeškaný hovory a ješte mi přijde dost pomalej.
Ten HTC je pěknej akorád ta recenze o té baterii mě znervoznuje ... Někomu to prej nevydrží ani den..V Sobotu nejsem doma tak až se v neděli vrátím tak se rozhodnu... Zatím díky za návrhy :)
To s tou baterií to máš skoro u všech SmartPhounů.
Některý vydrží tři dny, ale některý jen den. :) Je to podle využívání a podle toho co všechno na tom mobilu chceš dělat.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno iPhone 11 Pro 64GB Green
Nechápu proč někdo řeší šedivky, sám ji mám a nevidim problém, ušetřil jsem dva litry, telefon je plně lokalizovaný a pokud bude reklamace budu to řešit s prodejcem. Dávat dva litry za to, ze nekdo přiloží český návod (který je ke stažení), přidá svůj balast do mobilu a nastaví mi češtinu. Půlka národa jezdí na západ pro levnější elektroniku a tohle řešíte.
A abych nebyl úplně OT tak mam LG P990 a můžu doporucit. Hlavně po aktualizaci od LG na 2.3.4 V20q.
alonzo prodejce se na tebe vyprdne v případě poruchy. Přece nebude opravu tvého telefonu platit ze své kapsy, to si raději najde nějakou výmluv či způsob jak sis mohl závadu způsobit sám. Ale je to každého volba, kde si telefon koupí.
A včem to asi bude, že je šedivka levněší ? V tom, že ji máš jak kdyby bez záruky, a kdybys chtěl u prodejce něco reklamovat tak máš ve většině případů smůlu.
Jinak já jsem taky pro HTC Evo 3D
Xiaomi Mi3W 16GB silver- KitKat 4.4.3, MIUI 4.7.18
LG G2 16GB black - Kitkat 4.4.2
Dobrý den,
rád bych se obrátil na pomoc s výběrem mobilu.
Požadavky:
- cena max 4000 Kč nový, 3000 Kč použítý.
- android verze min.11
- display max 6,5'', menší lepší
- upřednostňuji kompaktní rozměry a váhu. Chci mobil nosit v přední kapse.
-...
Poslední příspěvek
Koupil jsem Xaomi Redmi Note 10 Pro za 2000kč. Spokojenost. Baterka je horší dle očekávání, ale nejsem náročný uživatel, tak do roka bych ji vyměnil.
Na netu píšou, že ochranné sklo na mobil „ FlexibleGlass 3M “ je nejtvrdší a nejkvalitnější. Podle mě ta tvrdost však snižuje citlivost. Takže uvažuji o sklu „ FlexibleGlass LITE 3M “, které je tenčí.
Má s tím někdo zkušenosti?
Ahojte, prosím poradili by jste mobil pro dítě, cena kolem 3000 Kč.
Primárne chceme aby bylo na tel dostupné ale určite si trochu zahraje i nejaké nenáročné hry, ideálne foťák kdyby nebyl propadák by bylo fajn i když je mi jasné že v teto cene to...
Poslední příspěvek
jo možno to není ideální, flip zas když vypadne pri používaní tak taky asi není ideální ale vlastne stále může mít k tomu ještě ochranné sklo.
Nicmene aktuálne jsem naklonen tej Motorole G55, aj pocitově čekám že by to mohl být kvalitativne trochu...