Proc mi na moje K700i Nejde poslat cele video které např 5min. (Formát samozřejmě 3gp) Vzdy se mi zkrátí na 2 minuty a konec (posílám to pres blůtů z PC jestli to ma nejaky vliv)
Mam ja mam vetsinou asi 15 MB volnych pisnicky davam do mp4 tak mi to tolik nazabira. Newim dela to kazde video. Nemuze to byt tim, ze to posilam pres modrý zub?
tak to je super ale jak teda dal kazde video mi nejde nad 2 minuty když jsem si chtěl dát kdysi video-- Destination (tenkrát bylo slavné ) tak se mi zkrátilo na 2 min. a konec ti same Indigen od pixaru normal video ma cca 5 min. dam ho do pc a 2 min a konec
Malej má stejnej problém Bluetouch MSI USB2 mobil Sony Ericson V610i pošle pouze 30MB pak to celý zatuhne eště sme to neřešily. tak kdyby někdo věděl co s tím budu rád. Ten tip mobilu nevím přesně upřesnění během dne.
a neni to třeba tím bluetooth, jestli to neni nějak omezený nebo něco, to je divný, mělo by to jít, já sem videa nezkoušel posílat, tak to vyzkoušim a dám vědět, ale až zítra
Task dej vedet, pac by me zajimalo proc to nejde... Kablik to se ti lehko rekne nikde na okoli ho nemaj a ti co u nas maj sony ericsson tak maj vsichni jin koncovky
Zdravím.
Kamoš, 70 roku, by si chtěl pořidit něco za rozumný peniz.
Jen video a internet.
Doporučite něco s dobrým displejem?
Dik.
Poslední příspěvek
9990Kč s kódem . IPS displej 300nits, numerická klávesnice, Intel N305 něco jako atom osmijádro, RAM 8GB nelze rozšířit. Windows 11. Opatrnost na mechanickou konstrukci.
Ideálně aby někdo zkušený vypnul zbytečné služby/aplikace na pozadí.
Mozte mi poradit aky mam pouzit video player a ako ho nastavit aby mi spravne prehral video subor co ma hdr a 4K ?
Ja som na internete pozeral ze hdr subori vie prehrat napriklad MPC-HC player. Ale...
Zdravím všechny dobré duše, kteří mi chtějí pomoci.
Meta Al na fb se rozhodla ověřovat si lidi pomocí video selfie. Můj problém je ten, že nemohu najít, kde a jak se nastaví, nebo zjistí, že prohlížeč (ms edge nebo googlechrome), má fotoaparát,...