Aký mobil máte?
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Aký mobil máte?
HTC jsou drahý, no ale občas je potřeba se plácnout přes kapsu, co? 
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
- CZechBoY
- Master Level 9.5

- Kontaktovat uživatele:
hoši na mě nemáte Siemens C55
:D:D
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
T já mám moderni Nokiu 3310
- memphisto
- Guru Level 13

jj HTC je luxus. potřeboval jsem mobil, co mi bude všechno jako hloupému ukazovat přímo na displayi a třeba i neustále připomínat dokud to neudělám
funkčně a výbavově je na tom fakt dobře. co je trochu horší, tak je jeho hmotnost. taková menší cihlička (přes 200g) a pomalu reagující foťák,ale ten stejně nepoužívám, tak to neřeším 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
htc sou vyborny telefony chvili sem od nich mel ... a nemohl sem si stezovat od ty doby kdyz to jde tak se snazim mit WM v telefonu
ted planuju e-ten x600 ... sice ma jen 64 ram ale ma v sobe gps,wifi,wm a co za cenu 6,5k chtit vic ?
ted planuju e-ten x600 ... sice ma jen 64 ram ale ma v sobe gps,wifi,wm a co za cenu 6,5k chtit vic ?
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
Tak zítra konečně si jdu koupit HTC Touch Diamond je to kvalitka už se na něj moc těším
- memphisto
- Guru Level 13

HTC Touch Diamond bych nekupoval.pokud máš trochu větší prsty, tak SMS napíšeš jen ztěží. vyloženě tam chybí ta QWERTY klávesnice. bez ní se pomalu ani nehneš a držet pořád v ruce stylus taky není praktické. podle mě se jim moc nepovedl.vypadá jako Iphone. lákadlo na mladé lidi. známí, co ho měli, tak s ním moc spokojeni nejsou. radši bych 3k připlatil a koupil Touch Pro (Raphael) nebo HTC Touch HD (tohle jsou nejlepší telefony současnosti)
to peta501: těch 64MB paměti je dost málo. pokud budeš chtít provozovat GPS, tak budeš muset vypnout všechno ostatní a nechat běžet jen to. s wifi a následnou Operou či IE to samé. nedostatek té paměti brzo pocítíš
to peta501: těch 64MB paměti je dost málo. pokud budeš chtít provozovat GPS, tak budeš muset vypnout všechno ostatní a nechat běžet jen to. s wifi a následnou Operou či IE to samé. nedostatek té paměti brzo pocítíš
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Soused ho má tak že vím jestli mi bude vyhovovat a vyhovuje a sms stejně nepíšu a stejně ho budu mít asi tak rok a potom si koupím SE Xperia X1HTC Touch Diamond bych nekupoval.pokud máš trochu větší prsty, tak SMS napíšeš jen ztěží. vyloženě tam chybí ta QWERTY klávesnice. bez ní se pomalu ani nehneš a držet pořád v ruce stylus taky není praktické. podle mě se jim moc nepovedl.vypadá jako Iphone. lákadlo na mladé lidi. známí, co ho měli, tak s ním moc spokojeni nejsou. radši bych 3k připlatil a koupil Touch Pro (Raphael) nebo HTC Touch HD (tohle jsou nejlepší telefony současnosti)
-
LuckyStrike19
- Level 2.5

- Kontaktovat uživatele:
Nokia 6300 jsem spokojený
to sice jo ... ale mel uz sem telefon s 64mb pameti a tak hrozny to nebylo (jako mda :) )... nadruhou stranu nic jinyho mi moc nezbejva nebo mi dopruc neco s tima funkcema do 7k a budu radmemphisto píše: to peta501: těch 64MB paměti je dost málo. pokud budeš chtít provozovat GPS, tak budeš muset vypnout všechno ostatní a nechat běžet jen to. s wifi a následnou Operou či IE to samé. nedostatek té paměti brzo pocítíš
edit > este sem premejslel nad SE P1i... ale za a) nemam rad SE (ma je kazdej) b) je tam UIQ z cehoz nejsem nadsenej c) nema v sobe gps
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB
Xbox One
O2 VDSL 16MB
Xbox One
nějak neočekávaně se mě rozrostla sbírka na N96, E71 a čekám na iPhone a to sem paltil jen za N96
:-D jak já to dělám....no a teď sem mě zalíbil HTC Touch HD neměliste mě ho ukazovat:-D:-D
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek