Zdravím, uvažuji o nákupu smartphonu Samsung na Amazon.de. Vychází tam o cca 2 tisíce Kč levněji než u nás. Kolikrát tam ale vidím, že se jedná o italské nebo německé verze výrobku. Má to na něco prosím vliv? Nebo je to stejný telefon, jaký dostanu v Čechách? Říkám si, že asi není problém změnit nastavení jazyka ale jestli v tom není ještě nějaký jiný problém (vím že v US se prodávají telefony uzamčené pouze pro US operátory apod..). Díky
Ahoj, po přečtení fóra jsem tak nějak dospěl k této sestavě , ale pořád tápu ve výběru optimální desky a jakou verzi RTX 5070 Ti zvolit (ideální poměr cena/výkon). Rád bych Vás tedy požádal o radu (využití bude hraní a občasné modelování ve 3D). A...
Ahoj, zaujala mě klávesnice MSI FORGE GK310.
Na alze nabízí CZ/SK verzi:
na fotkách je ale zřejmě ENG verze s dlouhým levým shiftem a jednořádkovým enterem, stejně tak je to uvedeno i v popise - ale co když jen převzali eng popis stejně jako...
Ahoj, potřeboval bych poradit s výběrem herního telefonu kolem 10 tisíc Kč, nejlépe s 512GB úložného prostoru. Mám zatím předběžně vybráno POCO F6 Pro 5G 12GB/512GB, popřípadě 16GB/1TB... Předem díky za alternativy...
Poslední příspěvek
Díky, takže s tím POCO X6 Pro 12GB/512GB to bude OK.