Ze dne na den mi špatně funguje přehrávání videí formátu WMV. Jde o to, že barvy jsou pouze v odstínech duhy (tedy šest barev). Zkusil jsem tři přehrávače, ale ani jeden nezabral. Při spuštění takového videa se mi vždy v jeho složce vytvoří soubor dxva_sig.txt, který je prázdný. To se ale nikdy nestávalo.
Zatím jsem přeinstaloval stávající Codec Pack - All in 1 6.0.3.0, ale beze změny.
Co počít teď?
Naposledy upravil(a) krtenek dne 21 srp 2007 17:30, celkem upraveno 1 x.
Do prdele práce, jen takovou maličkost, ale ta to způsobila. V nastavení zobrazení monitoru jsem zvolil možnost Povolit akceleraci WMV.
Tak díky za nepřímou zcela přesnou radu.
Zdravím všechny. Prosím mám tiskárnu HP color LaserJet 4550HDN z EIO HDD. Potřebuji inicializovat HDD EIO v tiskárně. Mám stažený HP Resource Manager 1.2.1.2 a jak tam do toho Resource Manageru mám přidat tiskárnu? Toto je resource manager pro...
Poslední příspěvek
No nejde přes webové rozhraní ani přes ovladací panel jenom by to mělo jít přes ten resource manager a ten je jenom pro windows 98, ME
Ahoj,
po delší době bych potřeboval nový stroj na střih 4k 10bit videa v Davinci a editaci v PS/LR.
Jsem na tom takto:
Možná ještě prohodím disk za tento:
Nepředpokládám, že bych někdy potřeboval 7000 MB čtení/zápis.
Díky za zpětnou vazbu.
Poslední příspěvek
Stará generace by měla jít dolů. Ale je fakt, že radši vzít novou generaci.
Datart má ceny zveřejněné a jsou zatím kolem 40-45k. Ale přijde mi to dost nadstřelený.
Alza má datum vydání 30.1. a dřív tam ceny nebudou. Tak spíš počkat.
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...
Poslední příspěvek
To co zere vykon neni zmena rozliseni, ale AI vypocet chybejicich dat.
Ryzen 5700 + RTX 3070 renderuje 55 minut SD video na FHD za cca 2 hodiny.
Jaka je konfigurace pocitace? Nenastavil jsi tam nejake silenosti, ktere ten vypocet mnohonasobne...
Chtěl bych upravit pár starších videí-upscalovat do vyššího rozlišení. V dotyčném programu je v rámci „Minimum systém requirements“ doporučena grafická karta Nvidia GTX 960, nebo novější.
Tato karta se již neprodává. Mám zákl.desku ASUS B460M-C, kde...