Pořádek na stole // ukažte své pracoviště
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Pořádek na stole
Neuklízet!! Uklízením se věci jenom zašantročí 
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Asi tak 
Odesláno z mého GT-I9070
Odesláno z mého GT-I9070
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

Asi jako ty ale trochu míň 
K tématu pořádku doporučuji moc hezký článek Z deníčku prasete: Teorie nepořádku od Jana Flašky řečeného Ydiot.
Přikládám výmluvné foto z předmětného článku:
Přikládám výmluvné foto z předmětného článku:
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

jaro3 píše:Neuklízet!! Uklízením se věci jenom zašantročí
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
-
Sefr123Czech
- Level 3.5

takyMichael Michael píše:Nojo, a ten šuplík... :) já mám většinou v šuplíku bordel (není vidět).
Líbí se mi koncept „dynamického pořádku“, jak o něm mluví doktor Síc v Neffově knize Pole šťastných náhod.jaojao píše:Je pár věcí, které jsem uklidil a dodnes jsem je nenašel
Jistě tu bylo zmíněné heslo, že pořádek je pro blbé, ale inteligent zvládne i chaos; doplnil bych, že nepořádek je stabilní, zatímco pořádek má v sobě implicitně obsaženu sebedestrukci. Pokud tato entropie neúměrně vzroste a člověk je nucen přikročit k hloubkové očistě, je tato činnost provázena mnohou radostí – objevíte totiž nejenom ty věci, které jste již dávno postrádali, ale dokonce takové, o nichž jste dávno ztratili povědomí, že něco takového vůbec máte neb jste kdy měli.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

Pracovní stůl a pěknej bordel v dílně 
Omlouvám se za nekvalitní fotky.
Omlouvám se za nekvalitní fotky.
Naposledy upravil(a) ondoubek dne 29 zář 2015 19:14, celkem upraveno 1 x.
Ano, ano to bude ono, záleží opět jen na úhlu pohledu, když se na to kouknu kolem sebe teď tak vidím hezký dynamický pořádek...Myloš píše:... koncept „dynamického pořádku“....
Jen nechápu, proč to takhle nevidí i ty naše baby ...., ono odtud bychom se dostali zase až k žebru, asi proto, že vše souvisí se vším..
Co se týče toho přikročení k "očistě" tak to vidím jako váhy na jedné straně lenost k přikročení a na druhé radost z nalezení...
Zatím ještě to první převažuje...
---------------------
Takže Karlosi, vysvětli manželce, že to není BORDEL, nýbrž DYNAMICKÝ POŘÁDEK
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Ukažte svoje pracoviště/herní koutek
Pochlubte se jak to u Vás vypadá před monitorem, jak máte zařízený svůj prostor kde se ponoříváváte do virtuálního světa :).
Přidám své pracoviště, podařilo se mi koupit v Ikea ledkový pásek a je to výborný bytový doplněk, posuďte sami na fotce a ještě přidávám malou vychytávku jak využít poličku ve stole :).
Přidám své pracoviště, podařilo se mi koupit v Ikea ledkový pásek a je to výborný bytový doplněk, posuďte sami na fotce a ještě přidávám malou vychytávku jak využít poličku ve stole :).
Re: Ukažte svoje pracoviště/herní koutek
Nevím proč ale nevěřim tim, a pokud to tak je, tak ti závidim 
Acer Aspire 5560G
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD
Windows 7 Home Premium 64-bit
AMD Quad-Core Processor A6-3420M 2,40 Ghz
AMD Radeon™ HD6520G + 7670M with 1 GB Dedicated VRAM
8 GB DDR3
750 GB HDD