Taky kupuji jen pár sekund před koncem aukce, ale už stebou nesouhlasím, že zrovna dáš nejvyšší cenu, za kterou si ochoten věc koupit. Totiž co kdyby právě u té tvé věci (jak píšeš) za 50kč byla nastavena nabídka max jen 200kč? To pak zbytečně moc přihodíš. Já přihazuji jen po pár korunách a předminule mi to vyšlo. Téměř na posledních pár vteřin jsem koupil PC za 1725kč a pak ho prodal na pc bazaru za 3150kč. Dle mého to PC mělo hodnotu minimálně 3 litry. I za 2500kč bych ho ještě koupil, ale jelikož sem to tam hned neprásknul, tak sem cosi i ušetřilkarlos píše:Já kupuji obvykle pár sekund před koncem aukce, přičemž sázím nejvyšší možnou cenu, kterou jsem ochoten za věc pustit. A to i kdyby poslední nabídka byla 50 korun u věci, která běžně stojí přes dva litry.
Aukro - dotaz(y)
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
Re: Aukro - dotaz(y)
Pokdu by byla max. nabídka 200 tak tvůj aukro účet nahodí takových 220 (a ne 2000 jak sis asi myslel)
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Podle mě má aukro pro začátečníky pěkně popsané jak co funguje a netřeba to nadále rozebírat. *think*
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Myslím si, že to není tak složité jak to na první pohled vypadá - hlavně si rozmyslet co chceš koupit - popřípadě se na zboží zeptat prodejce a hlavně se neukvapit přihazováním - vždy je dost času si to rozmyslet... A pokud nejsi úplný pako (což si nemyslím - zeptal ses což je známka že jsi inteligentní - nikdo nemůže vědět vše) tak si aukro zamiluješ
Jukni na některé aukce a uvidíš.
Jukni na některé aukce a uvidíš.
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Ještě jedna drobnost, asi nejdůležitější. Já osobně nekupuji nic od nikoho, kdo má negativní hodnocení (nepočítám takové, že to dlouho trvalo).
Mana: Před třemi týdny jsem kupoval scanner (světelný efekt), vyvolávací cena 2.200, minutu před koncem tam někdo strčil čumák za vyvolávací cenu. Patnáct (!) sekund před koncem jsem přihodil s maximem 2.555. Scan jsem koupil za 2.225...
Mana: Před třemi týdny jsem kupoval scanner (světelný efekt), vyvolávací cena 2.200, minutu před koncem tam někdo strčil čumák za vyvolávací cenu. Patnáct (!) sekund před koncem jsem přihodil s maximem 2.555. Scan jsem koupil za 2.225...
Co nejde silou, jde ještě větší silou... 
karlos: dobrá připomínka - na to bych zapomněl - u každého prodejce jsou komentáře a tam se "dozvíš" jak je na tom... Klikneš na nick prodejce a už to vidíš - vřele doporučuji si to přečíst ať víš na čem seš...
Intel Core i5-2500K; Arctic Freezer 13; GA-P67A-UD3-B3; MSI N570GTX Twin Frozr II/OC; Kingston HyperX Blu 4GB (kit 2x 2GB) 1600MHz; Windows 7
Dneska jsem si tam vyhrál notebook kolem 700Kč i s poštovným a je to Pentium II 333MHz,192MB RAM,6GB DISK,Aukro mám zamilované je tam vše co chci a za pár korun..Už jsem si nabil 50Kč ale zatím ještě neprodávám pořád se mi nějak nechce..
Prodávat nemusíš - taky více nakupujeme než prodáváme...
CHce to sledovat a trpělivě čekat...
Návod na HiJackThis log*HWMonitor*CCleaner*HWInfo
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
KDO SE MOC PTÁ, MÁLO GOOGLÍ!
CS 1.6. The Best Game.
2x3.1Ghz|4GB|HD4250|500GB 7.2k|Fortron 400W
- samotarrk
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
A já slyšel, že nejspíš, asi, prý - existuje program (přirozeně jej má jen několik fanaticky nákupních expertů aukra), který přihodí v poslední možné vteřině a tudíž s ním nelze manuálně (tedy klasicky) soupeřit. Nevíte o tom něco?
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
Ano, takový program existuje. Nějaký borec ho dokonce na Aukru prodával. Je to jednoduchý program ukazující za jak dlouho aukce skončí - přesně na vteřinu...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
To si ale můžeš vypočítat i sám...
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek