Budu fandit němcům. Nemám je sice rád, ale budou asi lepší soupeři než švédové. A fandím Kanadě. Nejen kvůli averzi proti Rusům, ale proto, že Rusové nehrají hokej a tak by zápas s Kanadou byl mnohem hezčí ať už by dopadl jakkoliv. A Finům fandit nebudu, to je jasné. Uvidíme co z toho mi vyjde
děsí mě jak jsou dobří, zatím jsem je viděl dotahovat jen jednou zápas.. je možné že kdyby nedávali gól první vše by bylo úplně jinak doufám že jim to vydrží, snad nevyplýtvali všechno štěstí před švédskem
AMD Phenom II X3 Triple-Core N830 2,1 GHz 1,5 MB L2 Cache, 4 GB DDR3 1066 MHz, ATI Mobility Radeon HD5730 1GB, 15,6" TFT LCD s LED 1366 x 768 (HD), 500 GB 7200 RPM, Microsoft Windows 7 Home Premium 64bit
Pokud budu soudit Švédsko podle posledního zápasu ... šance je velká. Jsou sice dobří v tahu na branku, ale nijak mě nenadchli. A hlavně ... vzadu mají díry jak sviňa
no já myslím, že proti Švédům žádné gólové hody nebudou, asi jako v zápase s Finy. Bude to hodně vyrovnané, ale doufám, že to naši zvládnou.
přeci jen Jarda hraje jak v 25 a soupeře si nandavá na záda jako baťohy a podniká s nimi túry po třetině
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Riviera kid píše:no já myslím, že proti Švédům žádné gólové hody nebudou, asi jako v zápase s Finy. Bude to hodně vyrovnané, ale doufám, že to naši zvládnou.
přeci jen Jarda hraje jak v 25 a soupeře si nandavá na záda jako baťohy a podniká s nimi túry po třetině
Tak toto je drzost pátého levlu, jasně že je rozneseme na kopytech !!
<TeXaN> jakej ma maximalni dosah BT? v idealnich podminkach
<TeXaN> resp projde mi skrz zed a jeste 15m na zahradu?
<Unimatrix325> pokud BT znamena bitevni tank, pak ano