Kočky a kocouři
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior
- memphisto
- Guru Level 13

Re: Kočky a kocouři
Taky radši dvounohé. Čtyřnohé nesnáším
Netuším jak se tam dostanou, ale chodí se to pářit do přístřešku pro auta a to je panečku řev a nic proti nim nepomáhá 
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
rozhodne dvounohy...
Intel Pentium Dual-Core E6700,2x2GB RAM DDR3 1600MHz,1x160GB HDD SATA na system,1x1000GB HDD (šuplik),1x320GB HDD (šuplik),1x320GB HDD externi box,GK Gainvard 460GTX 1G GDDR5 256bit,Evolve 650W zdroj,OS Win7 Home Premium 64bit
memphisto: mluvíš mi z duše...z toho řevu by člověka trefilo 
Toto je můj kocour, jeho oficiální jméno je damián, měl hodně přezdívek( nejčastěji to byli názvy pohlavních orgánů). Bohužel před několika měsíci zesnul.
http://www.youtube.com/watch?v=mxPXPv3oNY4&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
No aby jste se nepotentovali. Vy při tom taky určitě řvete, tak co. Kočky za to nemohou. Jinak, občas mám radši více ty čtyřnohé. Alespoň si tak nevymýšlejí..memphisto píše:Taky radši dvounohé. Čtyřnohé nesnášímNetuším jak se tam dostanou, ale chodí se to pářit do přístřešku pro auta a to je panečku řev a nic proti nim nepomáhá
- James_Radlle
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Kdyz tady vidim ty Garfieldy...nemate nekdo peknou ucelenou sbirku komiksu v pc o kterou by se chteli podelit? Popripade stranku s timto obsahem.... 
Počítač: ANO! 
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
http://www.lopuch.cz/klub.php?klub=garfield" onclick="window.open(this.href);return false;
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- mike007
- Master Level 7.5

- Kontaktovat uživatele:
atrapas: Dvounohé jsou dobré akorát na sex, kdežto čtyřnohé ti udělají radost a téměř nic tě nestojí. Bez zvířete bych asi umřel.
memphisto: Šlechtěné (tzv. pokojové) kočky nemůžeš srovnávat s těmi, co se poflakují po ulicích. Věř mi, že je to rozdíl jako prase. Venkovní kočky taky nesnáším.
memphisto: Šlechtěné (tzv. pokojové) kočky nemůžeš srovnávat s těmi, co se poflakují po ulicích. Věř mi, že je to rozdíl jako prase. Venkovní kočky taky nesnáším.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy prosím pište do fóra. Od toho tu je.
- Tomina
- Level 5.5

- Kontaktovat uživatele:
to mike007: mluvíš mi z duše, ikdyž s těma venkovníma to cítím jinak. Sám mám nalezence a takové kočky tě celý život milují, protože vědí, že se měly špatně a špatně se i mohou mít. Kdežto šlechtěné jsou jen kusy hadru, co stále leží a je jim všechno ukradený. Sám osobně nemusím ty s těma rozplácnutýma xichtama
Jsou to chudáci, sotva dýchají...
Jsou to chudáci, sotva dýchají...