V Pátek 8.12 jsem si objednal balík za 20 000kč (GTX 1080 + herní klávesnice) s tím že mi to mělo přijít v neděli 10.12 přes službu zavolejkuryra.cz, maily mi přišli v neděli že balík je na cestě, k tomu kód objednávky a že by měla přijít SMS.
No a problém je ten že jsem to platil kartou předem, žádná SMS nepřišla, o balíku nevím nic a navíc na Alze je ta objednávka uvedená jako "Vyřízená" a je v Archivu.
Kód s Destiny 2 mi normálně přišel, ale stejně nefunguje dokud nebudu mít tu GTX 1080..
Napsal jsem mail i na tu zásilkovou společnost i do Alzy tak snad se někdo ozve, jelikož jsem v práci tak nemám čas tam teď zavolat a navíc radši počkám den jestli neodepíšou na Mail..
Má tady s tím někdo zkušenosti nebo by mi mohl poradit co s tím?
Díky.
Steam:ZDE OS: Windows 10
CPU: Intel Core I7-3770 @ 3.9Ghz
GPU: MSI GTX 1080 gaming x plus
SSD: 120GB
SSD2: 240GB
RAM: G.SKill RipjawsX 16GB 1600 CL9
MB: ASUS P8B75-M/CSM
PSU: Corsair VS550, 550W
Case: Zalman Z11 PLUS HF1, červenočerná
Řešil jste někdy někdo reklamaci na Alze co se týče poslání poškozeného+ neúplného + jiného zboží?
Koupil jsem si RTX 3080 Phoenix. Rozbalili jsme a uvnitř Rtx 4070Ti, napájecí kabel poslán jiný než 12 pin, který jde do 4070ky, ještě k tomu...
Ahoj dnes jsem se díval na recenze od uživatelů na Alza a konkrétně na AMD grafickou kartu od výrobce sapphire nitro+ radeon rx 7800 xt gaming oc, kde mě znepokojila recenze a nevím by nebylo lepší nVidia. Zde uvádím pár postřehů od jednoho...
Poslední příspěvek
Uplne bych nebral vazne cloveka, co svadi na AMD design PCB a chladic, kdyz AMD zadne graficke karty nevyrabi.
Takzvane place dobre, ale z vetsi casti na spatnem hrobe. AMD tu kartu nevyrobila. Ani NVIDIA karty nevyrabi.
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...
Ahoj, mam takový dotaz, včera jsem vypínal PC a bylo vše v pořádku.
Dneska nastal problém že se slyším ve Windowsu svůj hlas, každý hluk vše slyším ve sluchátkách.
To stejné na Discordu nebo jiné aplikaci.
Nemám nic zaplého jako je Zvuk - Mikrofon-...
Poslední příspěvek
Dělá to stejně i když to přepnu
Dodatečně přidáno po 1 minutě 39 vteřinách:
Když tohle vypnu, tak se mi to vypne ale zajdu na discord, tak nemužu mluvit
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 16 minutách 48 vteřinách:
Problem vyřešen v G hubu, měl...