Jsem jen prostý a lehce poučený uživatel PC, který zabředl do problematiky tvorby HTML nápovědy a mám následující problém.
Chtěl jsem zkusit upravit soubor nápovědy .chm. Dekompiloval jsem jej určitým softwarem a následně se jej pokusil znovu zkompilovat pomocí programu HTML Help Workshop (verze 4.74.8702.0).
Na PC 1 vše proběhne v pořádku a zkompilovaný soubor .chm je plně funkční jako ve stavu před dekompilací. Na PC 2 se mi kompilací nevytvoří levá část okna souboru (rejstřík, vyhledávat, oblíbené položky). Na PC 2 ani nefunguje volba Test->HTMLHelp API.
Na obou PC je nastavení programu HTML Help Workshop shodné, kompilaci provádím na stejném dekompilovaném zdroji.
Na PC 1 mám Win XP Professional, na PC 2 Win XP Home.
Chtěl bych se proto odborníků zeptat, v čem je problém? Co musím na PC 2 případně doinstalovat, změnit nebo doplnit, aby se i tam vytvářela část souboru nápovědy s rejstříkem.
Uplně by mi stačil.
Problem je, že když mam nějake obrazky nebo třeba ikony na svem web serveru, který jede a vnitřní siti, tak je nevidim.
Poslední příspěvek
Když potřebuji udělat nějakou jednoduchou stránku, tak se mi osvědčil Microsoft Expression Web. Je to velmi jednoduchý a intuitivní program i pro úplného laika, jako jsem já. Obsahuje i manažer pro odesílání hotových stránek přes FTP. Hotové se...
Zdravím, za pomoci AI jsem stvořil kód v HTML, ale zaboha nemůžu s AI doladit jednu podmínku. Týká se zobrazení jisté sekvence ve výběru čísel. AI začne kód postupně měnit a dokola se vracím na úpravy, které jsem už dělal. Za chvíli je kód k...
Poslední příspěvek
Ta nula teď funguje, dříve se připisovala nesmyslně. Kód funguje dle požadavků, takže brzy uzavřu.
Moc děkuji za pomoc hlavně rhsCZ . Paráda.
Zdravím zakoupil jsem si pc od smarthy
od prvni startu nefunguji předni a zadní ventilátor na case RGB sviti na Cpu a Gpu funguje mam pocit že by se měli roztočit alespon u zapnu ti pc
nevim zda mam zboži reklamovat a nebo pc musi byt ve větší...
Poslední příspěvek
Děkuji problem vyřešen byli opravdu odpojeny nechapu led bylo zapojene system fan odpojeno trošku mě mrzi že jsem si nechal před doveženim odskoušet pc a nainstalvoat OS aby bylo vše v pořadku a nebylo ale problem už je vyřešen jestě jednou diky...
Notebook má tendenciu vypínať sa viackrát za hodinu, je problém so spojením medzi káblom a batériou. Funguje normálne pri nabijani, ale je potrebné otáčit spravne kábel dookola a nájsť presnú polohu, aby sa nabíjal. Ak sa vytiahne z nabijania, tak...
Poslední příspěvek
Psal jsem ze cena toho notebooku jako plne funkcniho je nulova.
Takovych jsou doslova plne sberne dvory a kdybych podobny u nas nekomu nabidl zadarmo, tak se my vysmeje.
Zdravím, jsem několikaletým věrným zákazníkem VODAFonu máme od nich Gigabytový internet, vše nějakou dobu šlapalo skvěle ale řekněme že teď po dvou letech z nějakého mě neznámého důvodu klesla rychlost místo 1000 na 100 Mbs i na přívodním kabelu z...