Důležité a užitečné programy - odděleno od původního tématu
Moderátoři: Mods_senior, Security team
Pravidla fóra
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
Návod na použití programu HijackThis || Návod na vyčištění počítače CCleanerem || FAQ: Antiviry
-
Jiří Mašek
- nováček
Důležité a užitečné programy - odděleno od původního tématu
Na téma ochrana PC: chtěl jsem AVG Internet Security, ale protože mám XP Home, SP1, nelze produkt instalovat. Vyřešila by to jiná základní deska, aby bylo možné stáhnout SP2? Jaké informace z Everestu bych měl rádci poskytnout.
Jinak používám: antivir AVG 7.5, SpyBot, Ad-Aware, Spyware Terminator a Defender beta 2, a též CCleaner. Když potřebuju něco zlikvidovat, nejlépe se mi osvědčil Ad-Aware+Spybot. A když už to ztroskotá, tak provedu obnovu systému.
Jinak používám: antivir AVG 7.5, SpyBot, Ad-Aware, Spyware Terminator a Defender beta 2, a též CCleaner. Když potřebuju něco zlikvidovat, nejlépe se mi osvědčil Ad-Aware+Spybot. A když už to ztroskotá, tak provedu obnovu systému.
Děkuji za ochotu
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Re: Důležité a užitečné programy
Toto nefunguje.. zálohoval jsem si ten soubor a po reinstalu jsem ho tam vrátil a stejně to chce registraci..mijaja píše: Aktivace Windows XP po reinstalu není nutná
Pokud se chystáte k reinstalaci operačního systému Windows XP, pak si určitě nezapomeňte zkopírovat na nějaké bezpečné místo kromě potřebných dat také soubor wpa.dbl. Ten se standardně nachází v C:\Windows\System32. V něm jsou zapsány informace o HW vašeho počítače, které jsou použity pro aktivaci produktu Windows XP. Po provedené instalaci stačí soubor opět vrátit do zmíněné složky, bez nutnosti opětovné registrace.
Pro upřesnění - zkoušeno na originálce Windows XP Home SP2.
-
guest
Ahoj, chtěl bych jen doplnit do seznamu McAfee SecurityCenter, který je zdarma a řekl bych že moc lidí o tom neví a i v tomto tématu je zmiňován jako placený. Já ho již chvíli používám a jsem s ním docela spokojený. Pro nainstalování tohoto programu je potřeba pouze registrace na aol myslim.
- El Diablo
- Elite Level 11.5

- Kontaktovat uživatele:
Pokud najdete ve svém PC podezřelé procesy, můžete si zjistit k čemu vlastně patří:
http://www.processlibrary.com/
http://www.processlibrary.com/
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Když tam máš MozBackup, doplnil bych backup Opery: http://www.slunecnice.cz/sw/backup-opera/
a taky (ale nechce se mi hledat) by stálo za to doplnit SP3 pro WinXP
//SP3 tam doplním časem, až bude jasné že nejsou v něm ještě další mouchy...
fredik
a taky (ale nechce se mi hledat) by stálo za to doplnit SP3 pro WinXP
//SP3 tam doplním časem, až bude jasné že nejsou v něm ještě další mouchy...
fredik
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.

-
dog.big
- nováček
- Kontaktovat uživatele:
Trocha sem se nudil a tak vytvořil prográmek, který vám povolí správce úloh a editor registrum poku vám ho nějaký ten virus zakázal.
LINK: http://dogbig.own.cz/index.php?p=8
LINK: http://dogbig.own.cz/index.php?p=8
Pc:
Toshiba satellite l40-14d 15,4" laptop, Celeron M530 1,73, dual ch. DDR2 RAM 2x512MB, Intel GMA X3100 up to 256MB shared, HDD Toshiba 120GB 5400 rpm SATA, DVD DL/CD RW, HD Realtek audio, WI-FI
SW:
Ms Windows XP PRO, Office07 ent.
Turbo Delphi
Toshiba satellite l40-14d 15,4" laptop, Celeron M530 1,73, dual ch. DDR2 RAM 2x512MB, Intel GMA X3100 up to 256MB shared, HDD Toshiba 120GB 5400 rpm SATA, DVD DL/CD RW, HD Realtek audio, WI-FI
SW:
Ms Windows XP PRO, Office07 ent.
Turbo Delphi
.... mam nelegalni kopii windows jestli to pomuze :)
//dotaz upraven
///mmm
//dotaz upraven
///mmm