Jet v nouzovém režimu je blbost. Je třeba najít chybu. V první řadě si nainstalujte SP2. Pokud nemáte integrovanou grafiku, tak si zkuste půjčit někde jinou. Pokud to v nouzáku jde, pak asi??? jedině zdroj, anebo ta grafika. To tam není nějakej šikula, kterej by se do té bedny podíval? a případně půjčil kartu?JennyK. píše:Blue Spirit píše:V nouzovém režimu běží jen základní služby a ovladače, tím je tedy nižší odběr. Pak to zdrojem může být stejně jeko graf. kartou.JennyK. píše: tak nic,omlouvam se za spam![]()
Takže teoreticky tedy,když pojedu v nouzovým režimu,tak by mi to nemělo tak často zamrzat?
>>> VELMI ČASTÉ ZAMRZÁNÍ PC
Moderátoři: Pic, Mods_senior
-
guest
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Ano, NOD32..mimo jine používám CCleaner, Ad-aware, Spybot .. a v logu z Hijackthis mi zdejší odborníci nic nenašli, takže se obávám, že to nebude SW chyba,ale HW bohužel..Phoenix666 píše:V tom případě máš počítač plnej "Bubáků", což se ti může projevovat zamrzáním aplikací, nemožnosti spouštění aplikací, apod. Zkusil bych osobně test Spy Emergency 05-06, popř. test antiviru. Otázka zní jaký používáš, předpokládám, že asi Noda32
Z toho co se tu píše je více než jisté, že problém bude v některém z ovladačú. Jestliže se zasekává počítač při startu v normálním režimu, tak právě při (jak to jen říct, aktivaci? inicializaci? startování? nabíhání?) toho špatného ovladače hm? A jak je známo, v nouzovém režimu běží jen některé ovladače, a ty jsou dobré, protože nouzák ti v klidu naběhne že? Pak je opravdu podezření na ovladač grafiky, zvukovky nebo jiného zařízení. No ale každopádně, ten SP2 fofrem sehnat. Ikdyby to mělo být instalační CD spolu s SP2, o data přeinstalací nebo opravou systému nepřijdeš. A navíc je možné, že se ti tou instalací nainstalují ty ovladače tentokrát správné.
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
Děkuju všem za snahu, fakt díky moc
Ale blbá zpráva - už mi to zamrzá i při nabíhání nouzáku nebo i v nouzáku, takže to asi opravdu bude ten zdroj..měla jsem ho rozdělanej, prachu tam moc nebylo,ale na jednom takovým stříbrnům plátku byla taková bílá hmota - jako kdybyste tam přilepili žvejkačku (omluva za laickost) .. tak asi fakt chyba zdroje .. akorát nemám možnost si ho od někoho půjčit,takže ho prostě zejtra pudu koupit a když pak zjistim,že to tim není, tak budou zbytečně vyhozený penize...nevim,nevim,jestli to mám risknout...

Ale blbá zpráva - už mi to zamrzá i při nabíhání nouzáku nebo i v nouzáku, takže to asi opravdu bude ten zdroj..měla jsem ho rozdělanej, prachu tam moc nebylo,ale na jednom takovým stříbrnům plátku byla taková bílá hmota - jako kdybyste tam přilepili žvejkačku (omluva za laickost) .. tak asi fakt chyba zdroje .. akorát nemám možnost si ho od někoho půjčit,takže ho prostě zejtra pudu koupit a když pak zjistim,že to tim není, tak budou zbytečně vyhozený penize...nevim,nevim,jestli to mám risknout...
- Phoenix666
- Level 1

- Kontaktovat uživatele:
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek