chci se zeptat na radu. Stáhnul jsem si zkušební verzi Windows Home server na 30 dní. Nahrál jsem si do systému nějaká data a nějakou dobu nepoužíval. Teď jsem pc s WHS spustil a zjistil že již vypršela zkušební doba. Bohužel mám na serveru nějaká data, která bych chtěl zpět. Je to možné?
Aktivace Windows Home server
Moderátoři: Pic, Mods_senior
Aktivace Windows Home server
Hoj,
chci se zeptat na radu. Stáhnul jsem si zkušební verzi Windows Home server na 30 dní. Nahrál jsem si do systému nějaká data a nějakou dobu nepoužíval. Teď jsem pc s WHS spustil a zjistil že již vypršela zkušební doba. Bohužel mám na serveru nějaká data, která bych chtěl zpět. Je to možné?
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Aktivace Windows Home server
Nejjednoduší způsob by byl nabootovat z nějaké live distribuce linuxu a data si zazálohovat ,třeba na flash disk.
Nebo nainstalovat na jiný oddíl toho disku XP a přesunout data.
Nebo nainstalovat na jiný oddíl toho disku XP a přesunout data.
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
Re: Aktivace Windows Home server
nakonec se mi povedlo dostat do nouzoveho režímu a data zálohovat. Toto by mohlo být ale lépe řešeno. Děkuji za pomoc
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek