mám to samý a eště k tomu je kabelovka plus HBO a sem spokojenej nikdy žádná problémy s nastavením sítě to bylo rychlý a dobrý jednání jen mají někdy špičku a čeká se třeba 10min aby to zvedli ale to mě nežere za tu dobu co ho mám asi 2,5 roku sem tam volal 2xrosscow píše:no moje rodina používá připojení od UPC přes kabelovou TV rychlost 6Mb/1Mb a platí nějakých 700,-
Jaký internet?
Moderátor: Mods_senior
Re: Jaký internet?
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Pro PC Help připravuji meganávod o stahování, který se mimo jiné zabývá také výběrem připojení. Poslední rozdělaná verze toho veledíla je ke stažení a nahlédnutí na http://www.edisk.cz/stahni/54355/Stahov ... .18MB.html
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
Ano přesně tak. Navíc nabízí za 1,- telefon přes IP a volání do sítě UPC zdarma. Jediný co bych asi vytkl byly platby na SIPO, kde jim to do účtárny chodilo o zhruba den později, holt každýmu nájem nechodí jak by se to zrovna vhodilo, takže sem přešel na normální fakturu a no porblemo. Ale tak, platby nemaj s výkonem a stabilitou nic společnýho, to bylo jen tak na okraj.zao píše:mám to samý a eště k tomu je kabelovka plus HBO a sem spokojenej nikdy žádná problémy s nastavením sítě to bylo rychlý a dobrý jednání jen mají někdy špičku a čeká se třeba 10min aby to zvedli ale to mě nežere za tu dobu co ho mám asi 2,5 roku sem tam volal 2x
Webdorf.eu - Tvorba webu a fór na redakčním systému Drupal 6 a PhpBB 3
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 11 Odpovědi
- 11108 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od meda2016