HD 4870 vs GT 240
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: HD 4870 vs GT 240
No u těhlech značek nikdy nevíš. Pokud na to nepřijdou tak ti to uznaj ale pokud na to přijdou tak máš smůlu.
Just Fucking Google It!
- Speed_dead
- Level 6

- Kontaktovat uživatele:
Vůbec by mě nepřekvapilo, kdyby to tak bylo. Svýho času jsem měl problém s Eurocase. Udajně uměl 350W, ale když jsem po něm chtěl 200W, tak nestíhal. Do novýho kompu jsem nacpal 700W Fortrona a už nic neřeším. Jediný co jsem proved, tak jak se mě u zdroje rozeřval po letech větrák, tak jsem ho vyměnil za Noctuu a je zas ticho.A je mi jasné že 420W to reálně nemá, ale myslím si že o 100w méně než to má mít to nebude ne
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
tak už mám doma tu HD 5830 a redukce na 6ti piny byly součásti balení... stáhnu drivery a zkusím, takže snad pojede! a když ne, tak příští měsíc bych pořídil ten seasonic za litr
EDIT: no tak jsem hrál asi 2 hodiny v kuse nfs carbon a zdroj to v pohodě uživil... příští měsíc si koupím ten zdroj pro jistotu
EDIT: no tak jsem hrál asi 2 hodiny v kuse nfs carbon a zdroj to v pohodě uživil... příští měsíc si koupím ten zdroj pro jistotu
I5-4460, R9 380 4g, SS 500W, 4GB HyperX