Tak mám dojem, že tahle kamera vůbec neexistuje. Našel jsem jenom PANASONIC Videokamera MiniDV NV-GS35 nebo PANASONIC MiniDV videokamera NV-GS37EG-SProStaff píše: Ta kamera je Panasonic NV-GS3! miniDV!!!
Jak propojit kameru s kompem (grafika)
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Tak já jsem předpokládal při hledání té kamery že ti nějaký písmenko uklouzlo a našel NV-GS35, to je ale úplně jedno, už jen z údaje MiniDV je jasné, že je digitální a není možné aby digitální kamera neměla alespoň jeden z těchto dvou výstupú
Pěkně prohledej každý záhyb a otevři každou krytku, někde se schovává
Pěkně prohledej každý záhyb a otevři každou krytku, někde se schovává
Panasonic NV-GS3 existuje. Stranka s fotkama - http://www.cyberphoto.se/?http://www.cy ... na/gs3.php
- Marfy
- Elite Level 10.5

- Kontaktovat uživatele:
No pokud se tedy jedná skutečně o digitální kameru tak přes USB to musí jet.Přihlásí se zřejmě jako další disk přes Plug n Play.Myslel jsem že se bavíme o analogovém signálu.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
To byla otázka na ProStaffa
, ale dobře, máš bod
.
No právě. To je DV vstup (respektive DV výstup z kamery). Těžko připojíš kameru jinak (teoreticky by to šlo, ale nejspíš jenom přes TV kartu) a když máš, nebo si kupuješ DV kameru, musíš počítat s tím, že nějak vide přetahuješ. Pokud máš starší desku, na které není port, musíš si koupit řadič.
No právě. To je DV vstup (respektive DV výstup z kamery). Těžko připojíš kameru jinak (teoreticky by to šlo, ale nejspíš jenom přes TV kartu) a když máš, nebo si kupuješ DV kameru, musíš počítat s tím, že nějak vide přetahuješ. Pokud máš starší desku, na které není port, musíš si koupit řadič.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek