mám problém s klasikou...samovolné restartování pc. nejdřív se restartovával 1x po startu pc a pak běžel...teď to vypadá že se restartovává pořád. třeba zapnu hru- restart, spustim hru znovu - restart, spustim po třetí a už to šlape. reinstal systému nepomohl. pc je nový od února, vše drží ...ramka je ok, ramtest prošel. nemůže to bejt ovladačema na grafiku? mam dojem že šim novější (mám catalyst 8.6) tim víc se to se*e...ale možná to je jenom můj dojem. fakt už nevim. po reinstalu xp to chvíli šlape ale pak se to zase podělá. to mi vnuklo jestli to nedělá nějaký program
mám tam nainstalováno: total commander, undercover xp, super, mp3 manažer, id3 renamer, mp3gain, cdex, jet audio, dvd shrink, alcohol 120, flashet, icq6, mozilla firefox 3, power dvd 7, qucik time 6, acrobat reader 5
ovladače: cd gigabyte 6-quad/s-series, ati catalyst 8.6, realtek hd 1.98
víc jsem tam toho zatím nedával, začlo se mi to svinit tak jsem to nechal. jakákoliv rada se může hodit. předem díky
Core 2 Duo 6750 2,66Ghz; 2GB DDR2; Sapphire ATI Radeon HD3870 512MB DDR3; Gigabyte P35-DS4; Samsung 500GB; Seasonic 500W