tak tyhle Geniusy má kámoš, těšil sem se až si je poslechnu u něj, a jako byl sem velmi velmi zklamán! absolutně to nezvládali, nějaká metalová písnička,kde sou silnější basy,rychlý kytary a podobně, tak prostě to nešlo vychytat aby to hrálo pěkně... po veškerejch zkušenostech bych do Geniusu v repro už nešel (moje bejvalý repráky, kámošovi 5.1..) neivm no,nejlepší je si někam zajít a posoudit co člověku sedí přímo jemuPepan64 píše:Já bych chtěl jen říci, že pokud chceš kvalitní zvuk, tak si Logitech X-230 nikdy nekupuj. Logicky přeci reproduktory o velikosti cca 1´´ (z platu) + bufr ti neudálá kvalitní zvuk - řečeno „lajcky“, prostě buď to bude přebasený nebo to bude moc vysoký. Dokonce i ten kluk v tý recenzi to řekl. Abys měl jak štak dobrý zvuk tak si s tím musíš hrát a ke všemu ještě používat ekvalizér. Pokud ti spíš záleží na kvalitě zvuku, tak si kup třeba toto http://elektronika.alza.cz/reproduktory ... d59141.htm má to nesrovnatelně lepší zvuk.
Doporučuji si zajít třeba do Alzy a nechat si tam oboje dvoje poslechnout poznáš a pochopíš sám proč ti radím ty druhý. Ten rozdíl kvality je tak markantní, že to poznáš hned na 1. poslech.
Jaké 2.1 reproduktory?
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
- benik.martin
- Level 3.5

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaké 2.1 reproduktory?
zákl: MSI K9N6SGM-V
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
proc: AMD Sempron 3000+
RAM: 2GB DDR2 667 MHz - integr. graf: 256 MB
HDD: 149 GB
Windows XP Home SP3
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Taky nemam Genius rad. Mel sem od nich 2 mysi a volant a vsechno na nic.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Na začátku bylo napsáno že poslouchá taneční hudbu, ne metál. Já mám 3 bedničky ty co jsem posla v tom odkazu 2.0 (sestar u PC), pak 5.1 (já u pc) geniuse a na chatě ty x230 (aby tam bylo co poslouchat) a musím říci že ty x230 hrajou ze všechn naproste nejhůř. Zatím se mi nestalo aby ty genuusy 2.0 něco nezváldy.
- Jak jsem říkal zkus si je poslechnout ... poznáš sám.
- Jak jsem říkal zkus si je poslechnout ... poznáš sám.
- Rewqa
- Master Level 9

- Kontaktovat uživatele:
Takze mi spis radite 2.0 nez 2.1?
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Já ti radím z mé zkušenosti, kterou mám jak s těmi X230 tak s 2.0.
No ja mam od Genisusu stare repro a zas ,ze bych byl nespokojeny,ale jsou to jinak smejdy
. Kazdopadne tyto 2.0 dopadly v ruznych recenzich velmi slusne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=46931, ve dreve 2.1 jsou treba tyto,take enjsou spatne http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=47842
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2 Odpovědi
- 9051 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od AirCrew