dobry den
mam taky problem mam routerWLAN broadband router bydlel sem jinde tam sem mel router nastaveny a fungovalo po nejake dobe sem se odstehoval tu je wifi pripojeni router mam wifi vlezu do nastaveni na dal sem wirlese site survey refresh a naslo to tu sit co potrebuju ale tlacitko conect je zasedle a nejde se k te siti pripojit heslo na sit mam ale nemohu se pripojit diky za radu
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Pro 2012 14:18) ---
asi si nikdo nevi rady co
Naposledy upravil(a) Ltb dne 16 pro 2012 22:42, celkem upraveno 1 x.
Důvod:Úprava nadpisu
No z toho co si napsal jsem moc nepochopil.. takže mi vyfto: 1. nastavení routeru .. myslím že bude stačit status obrazovka abych viděl LAN nastavení a WAN a zkopiruj mi coti vyhodi v CMD ipconfig -all a já se ti pokusím pomoct :)
EDIT: A ještě mi řekni, jak to máš zapojené.. kam je ten tvůj router připojený a jestli máš veřejnou IP nebo ne
Klucí, nepomohli jsme mu za 5 minut, hmmmm, myslím, že už ho tu neuvidíme, co???
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
Uptime 0day:0h:28m:45s
Firmware Version v1.4.6.I
Wireless Configuration
Mode AP
Band 2.4 GHz (B+G)
SSID MyWLAN
Channel Number 11
Encryption Disabled
BSSID 00:02:72:9f:60:b7
Associated Clients 0
TCP/IP Configuration
Attain IP Protocol Fixed IP
IP Address 192.168.1.254
Subnet Mask 255.255.255.0
Default Gateway 192.168.1.254
DHCP Server Enabled
MAC Address 00:02:72:9f:60:b7
WAN Configuration
Attain IP Protocol Getting IP from DHCP server...
IP Address 0.0.0.0
Subnet Mask 0.0.0.0
Default Gateway 0.0.0.0
DNS 1 0.0.0.0
DNS 2 0.0.0.0
DNS 3 0.0.0.0
MAC Address 00:02:72:9f:60:b8
tu je nastaveni WAN
WAN
WAN Access Type: DHCP Client
Host Name:
MTU Size: 1400 (1400-1492 bytes)
Attain DNS Automatically
Clone MAC Address: 000000000000
Enable uPNP
Enable Ping Access on WAN
Enable Web Server Access on WAN
=Enable IPsec pass through on VPN connection
=Enable PPTP pass through on VPN connection
=Enable L2TP pass through on VPN connection
Set TTL Value (1-128)
tu je nastaveni lan
LAN Interface Setup
IP Address:192.168.1.254
Subnet Mask:255.255.255.0
Default Gateway:0.0.0.0
DHCP: server
DHCP Client Range: 192.168.1.100 192.168.1.200 -
Domain Name:
802.1d Spanning Tree: Disabled
Clone MAC Address 000000000000
mame vetsi barak ja bydlim dole privezl sem si routr WIFI. nahore o patro vis je dalsi router tez WIFI a na nej se chci pripojit uz jednou ten routr byl na ten druhej routr pripojen a fungoval a chci se na ten routr pripojit bez kabelu ale pres wifinu na tom routru co mam ten nahore tez vysila wifi
dekuji za trpelivost se mnou
Znova:
Jaký je název routeru?
Je ta síť tvoje,nebo se snažíš se připojit k někomu cizímu?
Dej raději screen jak to vypadá,to zašedlé connect.Ten udělaj přes print screen na klávesnici a dáš to přes CTRL V do malování,uložíš jako JPG a upneš na forum.
ahoj,
o2 nabizi 5g internet na doma - poskytnou ti simku a modem to chapu
potom k mobilnímu tarifu kde mám neomezené data je možnost tzn. O2 connect
kdy ti k tomu tarifu pošlou druhou simku , kterou si šupneš jak oni pišou do...
Poslední příspěvek
S tím máš pravdu, ještě jsem zapomněl. Při aktivaci o2 connect automaticky převádí na nový tarif a nikdo Vám to neřekne. Měl jsem Neo + stříbrný a hned dali Neo stříbrný za víc peněz (ale prý převedou všechny časem). To samé když se aktivuje Oneplay.
Ahoj. Prosím o radu jak opravit překousané kabely reset sw, start tlačítko na pc case. Jaké vodiče koupit abych to pospojoval, pájet neumím. Stačí smrštovací fólie?
Bylo by dobré sehnat celý ten resetsw,speaker a led. Musím je vůbec zapojovat? Nebo...
Poslední příspěvek
Spoje lepené izolepou nedoporučuji, ten spoj má malou životnost.
to Hromotluk:
TY jsi jako projektant, který přišel ke známému (který chtěl namalovat rozvody vody na vytápění domu samotíží – tj. bez čerpadla). Projektant říkal, že majitel musí...
od roku 2017 mám asus rt-ac750.
Asus je přes WAN konektor napojen přímo na ubiquiti NanoStation Loco M5,.
Router má uprostřed baráku, ale v patře nad ním už nechytají signál telefony, notebooky nic.
Mám stím problém od začátku, ale je na...
Poslední příspěvek
Extender Ti tu nikdo nedoporučí, protože tu všichni ví že je to zlo.
1) Nic lepšího než kabel není + AP (tam to splňuje požadavek na název sítě a heslo)
2) Powerline
Vše ostatní je na tobě. Zkoušej a uvidíš. Že něco jen píchneš do zásuvky a pojede...
Dobrý den
Mám modem od Vodafone, na něj mám kabelem z LAN modemu Vodafone do TP Linku 1043 ND do WAN portu mám ho v obýváku pro TV a set top box. Nic jsem v Routeru TP link nenastavoval, vše nechal na automatice DHCP, atd. A vše mi fungovalo. Ale...
Poslední příspěvek
Aha, to jsem nevěděl, myslel jsem když to dám do toho portu lan a ne WAN,tak ve zbylém nepojede internet.