Ta kongiruce vubec nevadi..jsou to neaktivni pripojeni. Rusenim to 100% nebude... uz jsem psal, ze pingy prochazeji na plno, kolem je jen kamosova sit a ta opravdu nerusi. Spise me zajima, jestli to dela tahle sitovka na desce, moznost, ze by to delal switch, popripade router, nebo viry...Pic píše:V logu, který jsi uvedl máš 4x nakonfigurováno na stejné adresy a to určitě není OK. Jinak pokud máte WiFi 2,4GHz, tak to může být i rušením na tomto kmitočtu, jiným používaným zařízením, nebo i něčí soukromou síti v blízkém okolí.
Zkus pro jistotu projet PC programem Mwav.exe, ale před spuštěním jej aktualizuj a sem případně vlož jen co nalezne za nedostatky - ne celý log. Nejsem odborník na log z HijackThis.
Výpadky připojení, pomalá rychlost
Moderátoři: Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Re: Výpadky připojení, pomalá rychlost
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Nemáš desku P5PE-VM ?
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
Notebook: Thinkpad X200s - 12", Core2Duo L9300, 9cell, 240GB SSD, 5GB DDR3
PC: AMD Phenom II X6 1055T, 12GB DDR3, AMD 6870, 500GB Seagate 7200.12
nn nemam...mama celkem novou gigabyte...co to je presne ted nevim. Deska pro Intel P4 socket 775Owner píše:Nemáš desku P5PE-VM ?
dalsi ceho jsem si vsiml, ze kdyz treba pustim counter strike, tak se pohybuju s pingem na servery v nasi siti(spravuju) kolem 10ms. Tim padem tovypada na problem jen pristupem do internetu.
- Owner
- Master Level 8.5

- Kontaktovat uživatele:
Zeptej se isp , jestli nemá výpadky brány nebo dns serveru .
Fallout fan | HJT | MWAV | CCleaner | Provozuji Minecraft server Minecore.cz | Osobní blog
nic takovyho tam neni... ja tam pracuju. prustupnost site je naprosto v pohode, ale spojeni s nejakym jinym zarizenim(pc,server...) je hroznaOwner píše:Zeptej se isp , jestli nemá výpadky brány nebo dns serveru .
Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda jste již přišli na řešení tohoto problému. Mám notebook se síťovkou Marvell Yukon 88E8071a občas se mi také stane, že se mi "odpojí kabel" a připojení vypadne. Nevím co s tím. Děkuji za veškeré rady.
ja jsem to vyresil novou sitovkou. dal sjem do pc 100mbit ethernet...myslim taky marvell,ale bez problemu slape uz mesic. Mas na ceste gigovy switch? ja ho tam mam a myslim, ze to zlobilo.Rocca píše:Ahoj, chtěl bych se zeptat, zda jste již přišli na řešení tohoto problému. Mám notebook se síťovkou Marvell Yukon 88E8071a občas se mi také stane, že se mi "odpojí kabel" a připojení vypadne. Nevím co s tím. Děkuji za veškeré rady.
Gigovej switch nemám, mám router, kterej přijímá internet, z něj vede kabel do switche, na kterej jsme napojenej (klasickej 10/100 MBit) a pak mam jeste jeden Acces Point, kterej je napojenej taky na ten router, pro bezdratovej net. Bohužel já v noťasu síťovku měnit nemůžu, proto se snažím najít jiné řešení..
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7 Odpovědi
- 8652 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od vasekpetr1
-
- 4 Odpovědi