Ahoj,
po zakoupení nového routeru ASUS RT-AC66U B1 mám problém s 5GHz wifi.. Vše fungovalo v pořádku, dokud jsem neaktulizoval FW na nejnovější verzi: 3.0.0.4.385_20585
Od té doby mi padá připojení na 5GHz. Nemáte někdo podobné zkušenosti, případně nápady?
Děkuji..
Dodatečně přidáno po 1 hodině 11 minutách 16 vteřinách:
Už to zase vypadá že wifi naběhla a drží, ale absolutně netuším v čem byl problém a proč se vypínala a nezobrazovala. :(
Naposledy upravil(a) KeežlaB dne 09 črc 2020 12:56, celkem upraveno 1 x.
log se týká ethernetových rozhraní, tak netuším, proč to sem dáváš. Navíc by musel být celý.
Na kterém kanálu vysílala naposledy před výpadkem? Na kterém kanálu začne znovu vysílat? Když zvolíš napevno nějaký kanál, zůstane tam?
Z logu není vidět na kterém vysílal před výpadkem. Podle mě po výpadku vysílá na jiném. Teď jsem nastavil napevno kanál 100, ale vysílá na kanálu 42.
restart není potřeba ne? Vždy se mi změna projevila bez restartu.
V tom případě odhaduji, že na kanále 100 je nějaký jiný wifi provoz. Takže nastav natvrdo 42 a uvidíš.
Další věc - padá to jen na jednom, nebo více zařízeních?
Tak to bude ono.
Nejde o jinou wifi síť, ale vysílá tam něco v kolizi. Třeba meteoradar, či operátor.
Počkej až se dokončí letošní kmitočtový přetřes a ono se to (snad) upraví.
Ahoj, zakoupil jsem chlazení ASUS TUF Gaming LC II 360 ARGB a mám tuto skřín do ni lue usatit toto chlazeni pouze zepředu, podřebuji tedy radu jak nastavit větraky na chlazení, zda aby natahovaly z venku nebo ze skříně, Děkuji
Poslední příspěvek
Pokud bude chladič na předním panelu, tak by měl nasávat vzduch zvenku dovnitř skříně.
*Název - ASUS TUF Gaming AMD Radeon RX 7800 XT OC
*Stav - použita, jako nová, netaktovaná, používaná na defaultních hodnotách
*Balení - nemám originál krabici, kterou jsem musel vyhodit z důvodu stěhování, abych ušetřil místo v bytě :(
*Koupeno -...
ASUS ProArt LC 360: Prémiové vodní chlazení pro náročné profesionály
1.jpg
Jeden z nejznámějších výrobců komponent pro PC vydal novou řadu vodních chladičů pod značkou svou značkou ProArt. Obstojí vodní chlazení bez RGB proti jednomu z...
Poslední příspěvek
Chybejici podpora pro Theradripper a Xeon - existuje chladic, ktery ji ma? Tyto procesory maji podstatne
vetsi plochu heatspreaderu, tedy samotny blok musi byt vetsi, nez u beznych desktopovych procesoru.
Pokud to ma byt nevyhoda, ocekaval bych...
Prodám grafickou kartu Asus ROG Strix GTX 1070 Gaming 8GB.
Jedná se o jednu z TOP edic, která vyniká parádním tichým chlazením a vysokým výkonem. Má RGB, stačí jí 500W zdroj a připojuje se přes 1x 8pin. Stále plně dostačuje na hraní v 1080p....