Jakou desku na Core 2 Duo E6300
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
Jakou desku na Core 2 Duo E6300
Jakou desku na Core 2 Duo E6300....trochu jsem si uklízel okolo pc a zjistil jsem že tu mam ještě schovanej procík,poradte jaka deska by byla nejlepší na tento procík,tak 1500-2500kč jo a ještě nějakej chladič na to jestli si pamatuju ten co tu na tom je to je vysavač

To by mě člověče Flashmane zajímalo jak se to může stát že "zapomeneš" na Core 2 Duo? Až příště zase něco najdeš tak písni SZ a já se proto stavím.....když budeš kvůly každý blbosti co najdeš něco kupovat tak příjdeš na mizinu.....já se o to postarám za tebe 
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
koukám dobrák od kosti.....Zeppelin píše:To by mě člověče Flashmane zajímalo jak se to může stát že "zapomeneš" na Core 2 Duo? Až příště zase něco najdeš tak písni SZ a já se proto stavím.....když budeš kvůly každý blbosti co najdeš něco kupovat tak příjdeš na mizinu.....já se o to postarám za tebe
Magnat píše:aha ty koupis srot a mezitim srotem je i core? kde ten srot nakupujes,dyztak dej vedet ty budes montovat a ja chytat ty co se zakutaleji
ten zustal po mém upgradu a jak jsem si udělal radost s Q6600 2,4mhz tak jsem měl myšlenky asi někde jinde
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6 Odpovědi
- 8248 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od b.m
-
- 11 Odpovědi