Dobrý den, pred pěti lety jsem se tu ptal na pomoc s poskládáním PC do 14tisic Kč... Moc si vážím vašich rad,protože s tím mazlíčkem jsem přežil krásne pulkulatiny:D ale doba jde dopředu a už mi moc nestačí a zakuckava se...:( rád bych chtěl poradit se stavbou nového PC do plus mínus 36tisic Kč momentálně jsem něco hledal a mám dva favority,tak bych chtěl znát váš názor:)
Favorit c.1 https://www.alza.cz/nakupni-seznamy.htm ... C6866795D0
Téhle situace jsem se bál a bohužel nastala. Dnes jsem upgradoval Pc s novou deskou, CPU a RAM.
Po složení, na desce svítí jen oranžová dioda od spuštění, což má značit DRAM, ale nic se neděje. Neměly by první probliknout všechny diody a...
Poslední příspěvek
Tak jen menší update pro info.
Paměti na 6400 nejsou stabilní. Padaly mi hry po nějaké době a házelo to modrou smrt.
Udělal jsem stress testy přes OCCT. Dal jsem test jen na RAM a potom CPU + RAM. Oba házely errory hned od spuštění.
Přehodil...
Dobrý den, rád bych znal Váš názor, a případné konstruktivní rady, zda je to za Vás ok a tyto komponenty budou spolu sedět. Jde mi o herní PC. Děkuji předem za rady.
Poslední příspěvek
Ta grafika je ještě asi o polovinu výkonnější. Je otázka, zda je to potřeba, viz recenze nebo videa na youtube. Když tak by stačila tato levnější varianta, chladič je stejně účinný.