Dival sem se na ramky ktere bych si koupil do PC a docela me zaujaly jedny 2Gb Ram (2x 1Gb) DDR800 A-Data. Chtel bych si koupit 4 Gb. Ja myslim ze za tu cenu jsou v pohode, chci se zeptat co na to rikate vy? Tady je odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKCS0
Hodně levné věci jsou vždy podezřelé. A A-Data není moc nic značka, ne? Spíš horší, jestli se nepletu. Sám bych radši zase šáhl po "své" značce Kingston.
NIESRA píše:Dival sem se na ramky ktere bych si koupil do PC a docela me zaujaly jedny 2Gb Ram (2x 1Gb) DDR800 A-Data. Chtel bych si koupit 4 Gb. Ja myslim ze za tu cenu jsou v pohode, chci se zeptat co na to rikate vy? Tady je odkaz: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 20TW0AKCS0
mno já bych do nich šel... Myslím že včéra jsem řešil co dokoupit do svého PC tak 2GB se také hodí ne?
tanatos píše:Jestli se můžu zeptat když jsem u těch RAMek. Když mám podporu DDR2 tak mi tam bude pasovat jakákoli ale uplně jakákoliv RAMka typu DDR2???
mno nepochopil jsem tvojí otázku... jestli je tak primitivní jak se mi zdá tk myslím že odpověď je ano
X píše:Hodně levné věci jsou vždy podezřelé. A A-Data není moc nic značka, ne? Spíš horší, jestli se nepletu. Sám bych radši zase šáhl po "své" značce Kingston.
Kingston mám taky jako oblíbené ale A-Data jsou horší značka, ale nikdy jsem neslyšel nějaké problémy...
CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
tanatos píše:Jestli se můžu zeptat když jsem u těch RAMek. Když mám podporu DDR2 tak mi tam bude pasovat jakákoli ale uplně jakákoliv RAMka typu DDR2???
No to mas podle toho co umi tvoje deska za rozmezi frekvence napr. max 800 mhz, jestli mas mensi tak ti pojede pomaleji. Tedy me to tak delalo
Jo k tem ramkam, no kamos mi rikal ze sou docela vklidu, ze je ma v pc uz naky ten rok a zadna chyba ani problemy mu to nedelalo. Ja myslim ze to ma cenu koupit ne?
tanatos píše:No prostě když mám základní desku která podporuje RAMky DDR2 a když si koupím například tu co zmiňoval NIESRA tak mi určiťě bude fungovat?
Jo bude!
Mam WinXP Profi, nesnasim totiz Visty, je to zbytecne narocny system! A jeste MAC OS X Leopard, ale to jen tak okrajove
I kdyby mi moje deska nebrala to jak je no... nevím jak to říct, Jak ke napsáno to 2x1GB je to jako jedna ramka? Neměli by s tim být nějaké problémy že né pls mám na očku takovou hezkou RAMku za 899 Kč 2x1GB značka myslím Kingstom nebo tak nějak musím rychle než bude pryč tak bych jí chtěl zítra koupit a nevěděl jsem jestli s ní nebude v mém PC problém
Dobrý den,
po cca 10 letech bych rád koupil nové pc, monitor mám MSIG273Q, mám i klávesnici myš, dále mám i OS.
Mám: Intel Core i5-4460 CPU, 3,20GHz
RAM: 8 GB
NVIDIA GeForce GTX 960
MSI B85-G43 (MS-7816)
Vlastním dvě paměti
Lexar SSD NS100 256GB
a...
Poslední příspěvek
Tady jsou ty dva disky a
Vím, že za to chci dát to samé co před 10 lety, ale fakt mi stačí jen nějaký zlepšení .
tak po dalších 4 letech od poslední akce (zrychlení PC) se vracím zpět a znovu prosím o radu znalé. Nejprve jste mi tu pomohli sestavit PC z dílů, pak jej upgradovat, ale ani to už teď po cca 10 letech nestíhá :) Bude to PC do rodiny,...
Poslední příspěvek
Mohlo by to být tím, že k novému SSD to chce i nový zbytek PC. Dokupovat RAM je asi zbytečné, leda dostat darem vyřazené.
Pokud si neinstaloval nový čistý systém, tak aspoň udělej čistku (snížit zatížení zbytečnostmi) podobně, jak radí v sekci...
Prosím o pomoc s modrými obrazovkami smrti na novém PC - příčiny nejsou vždy stejné - texty/příčiny se liší. Už jsem kvůli tomu i reinstaloval Win11, ale chová se to stále stejně.
Mám novou sestavu, resp.: procesor, desku, ram a ssd. Grafika a zdroj...
Poslední příspěvek
Zdravím, tak po výměně RAM je vše v pořádku. Díky za odhalení problému a doporučení jiných pamětí. :D
poprosil bych o pomoc se sestavením PC pro syna do 25 tisíc ideálně s RGB prvky.
Máme doma monitor 34 AOC CU34G2XP Ultra Wide QHD 3440 × 1440 (21:9), ale nebráním se pořídit nějaký full HD ...
Požadavky:
- možnost budoucího upgradu GK...
Poslední příspěvek
UWQHD je lepší s lepší GK . Pokud nelze do displeje pouštět obraz s celými násobky natívních parametrů ale FullHD (NNx1080), bude ukazovat neostře.
Já bych původní neprodával ale prozatím koupil levnější monitor FullHD, např. 24 AOC 24G4HRE pod...