Dobrý den, vybírám špuntové sluchátka do 300kč s co nejlepším zvukem, moc se nevyznám ve sluchátkách a proto žádám o radu
zatim jsem našel tyhle: http://www.alza.cz/genius-hs-m230-modra-d1149155.htm
a nebo do 700 s mikrofónem kvalitním jako trust starzz a výš což asi nepujde
nebo normální sluchátka (herní za 750 s mikrofónem PRO LIDI CO MAJÍ BRÝLE) koupil jsem si totiž sluchátka které mají docela dobrý zvuk i mikrofón ale mám brýle a hrozně tlačí a když si sundám brýle tak netlačí skoro vubec (to jsou ty sluchátka: http://www.alza.cz/genius-lychas-hs-g550-d298013.htm )
a ještě by bylo dobré kdyby mikrofón i sluchátka byly v jednou jacku protože bych nemusel kupovat redukci
+ otázka navíc, budu moct mít oculus rift když mám brýle? nebo bude nějaký specializovaný pro brýlaté?
předem díky :)
Naposledy upravil(a) HelloMyFriends dne 25 čer 2014 16:39, celkem upraveno 1 x.
Jenže já mám 7 dioptrií a jestli umim aspoň trošku anglicky pochopil jsem že tam jsou 3 sady čoček (nevím jestli jako kontaktní nebo sklíčko před ten displej) ale 7 dioptrií to asi mít nebude :/
Myslím, že ty Sencory nejsou dobrá volba... za pár týdnu s velkou pravděpodobností přestanou hrát a kvalita zvuku asi nebude nic moc A radši bych si připlatil a měl docela kvalitní sluchátka, než po krátke době kupovat nová.. :)
HelloMyFriends píše:Jenže já mám 7 dioptrií a jestli umim aspoň trošku anglicky pochopil jsem že tam jsou 3 sady čoček (nevím jestli jako kontaktní nebo sklíčko před ten displej) ale 7 dioptrií to asi mít nebude :/
píšou tam, že se to dá modifikovat podle uživatele
Each pair has a different depth that place the lenses closer or farther from the users face. In addition, the screen itself can be moved closer and farther away.
rad3k998 píše:Myslím, že ty Sencory nejsou dobrá volba... za pár týdnu s velkou pravděpodobností přestanou hrát a kvalita zvuku asi nebude nic moc A radši bych si připlatil a měl docela kvalitní sluchátka, než po krátke době kupovat nová.. :)
Víš co je sranda? Že ja je mam něco přes půl roku a hrajou a FUNGUJOU stale a NEUSTALE.
Zdravím,
sháním sluchátka typu pecky s připojením pomocí Bluetooth na poslech hudby a filmů, výjimečně telefonování s cenovkou do 2000Kč. Díky za pomoc.
Ahoj, rozhodl jsem se pro přesun mé pracovní náplně využít Macbook.
Avšak bych nechtěl s Macbookem tahat i kabel pro poslech hudby.
Rád bych využil bluetooth sluchátka. Hodně se mi líbí Airpody Max. Ale tolik peněz za to opravdu dávat nechci....
Poslední příspěvek
Sleduj obchod Odkarla.
Airpody Max mam za 2000 Kc i s originalni krabici, bylo jen nutne vymenit akumulator.
Dobrý den,
aktuálně jsem prodal playstaion 5 a chci přesedlat na herní počítač.
Mám limit - 20.000kč - čistě jen pc, monitor atd... mám.
Poradíte prosím, co za tuhle cenovku bude nejvýhodnější? Nechci koupit blbost.
Poslední příspěvek
Založ si vlastní téma. Na zmiňovaný monitor by to chtělo na PC připlatit a vzít grafiku 9070/XT nebo 5070 Ti. V tom rozlišení si na levnějších grafikách na vysoký detaily moc nezahraješ.
Byl by někdo ochotný, poskládat PC, na kterém se bude hrát Path of Exile 2, Diablo 4, Uncharted 4, GTA 5 offline. Nutnost 30+ FPS na 1080p. Cena nejnižší možná podle požadavků her. Nejnáročnější z her bude nejspíš ta první zmíněná (příloha)....
Poslední příspěvek
Děkuji ti za námahu. Nakonec to opět vyhrál Playstation nad počítačem. K PS4 Pro pořídím PS5.